تاریخ انتشار : شنبه 9 دی 1402 - 15:19
کد خبر : 152232

صنایع آینده موتور اقتصادی چین را روشن می‌کنند

صنایع آینده موتور اقتصادی چین را روشن می‌کنند

گروهی از دانشمندان چینی یک داروی هدفمند ژنتیکی به منظور درمان بیماری «اسکلروز جانبی آمیوتروفیک» (ALS) ساخته‌اند. «SineuGene Therapeutics» نام شرکت داروسازی چینی است که تلاش برای تحویل داروی بالینی ژن درمانی ناقل ویروس مرتبط با آدنو برای ALS را با موفقیت به پایان رساند. «پنگ لین» بنیانگذار و رئیس هیات مدیره این شرکت اذعان

گروهی از دانشمندان چینی یک داروی هدفمند ژنتیکی به منظور درمان بیماری «اسکلروز جانبی آمیوتروفیک» (ALS) ساخته‌اند.

«SineuGene Therapeutics» نام شرکت داروسازی چینی است که تلاش برای تحویل داروی بالینی ژن درمانی ناقل ویروس مرتبط با آدنو برای ALS را با موفقیت به پایان رساند.

«پنگ لین» بنیانگذار و رئیس هیات مدیره این شرکت اذعان دارد که درمان ALS در سراسر جهان یک چالش محسوب می‌شود.

او گفت: بر اساس دستاوردهای پژوهشی پایه در حوزه علم عصب‌شناسی دانشکده پزشکی دانشگاه «تسینگ‌هوا»، ما این دارو را توسعه داده و تغییر نتیجه تحقیقات را طی دو سال تکمیل کردیم.

این شرکت در حال تبلیغ این دارو برای بیماران است تا به زودی روی آنها آزمایش کند.

سلول درمانی و ژن درمانی یکی از کسب و کارهای آینده بالقوه برای پکن است. این شهر یک طرح اجرایی برای راه‌اندازی یک منبع پیشروی جهانی برای صنایع آینده منتشر کرده است.

این راهبرد اجرایی بر ۶ حوزه مثل اطلاعات، سلامت، تولید، انرژی، مواد و فضا تمرکز دارد. ارزش افزوده صنایع راهبردی نوظهور پکن در سال ۲۰۲۱، ۹۹۶٫۱۶ میلیارد یوان (۱۳۹٫۲ میلیارد دلار) بود که در مقایسه با سال قبل آن یک رشد ۱۴ درصدی را نشان می‌دهد.

داستان پکن نمونه‌ای از تلاش‌های چین برای تقویت موتورهای توسعه جدید با توسعه فعال صنایع نوظهور و صنایع آینده است.

صنایع آینده در سال ۲۰۲۱ در «طرح کلی چهاردهمین برنامه توسعه پنج ساله چین (۲۰۲۱-۲۰۲۵) برای توسعه اقتصادی و اجتماعی ملی و چشم‌انداز ۲۰۳۵» گنجانده شد.

«کنفرانس مرکزی امور اقتصادی» در پایان سال ۲۰۲۳ در پکن برگزار شد که طی آن امور اقتصادی چین در سال ۲۰۲۳ مورد ارزیابی قرار گرفت، وضعیت کنونی اقتصادی مورد تحلیل قرار گرفت و امور اقتصادی سال آینده برنامه‌ریزی شد.

این نشست خواستار ترویج نوآوری صنعتی از طریق نوآوری علمی-فناوری و به طور خاص ایجاد صنایع، مدل‌ها و انگیزه‌های جدید با فناوری‌های تحول آفرین  پیشرفته شد.

این کنفرانس از توسعه صنایع نوظهور راهبردی مانند تولید بیولوژیکی، صنایع فضایی تجاری و اقتصاد در ارتفاعات پایین و همچنین خلق عرصه‌های جدید برای صنایع آینده مانند فناوری کوانتومی و علوم زیستی حمایت کرد.

در حال حاضر هفت استان و بیش از ۲۰ شهر در سراسر چین بیش از ۳۰ سند سیاستی مرتبط با صنایع آینده را منتشر کرده‌اند.

به گفته «جیانگ جیانگ» یکی از مقامات «آکادمی پژوهشی اقتصاد کلان چین» مؤلفه اصلی صنایع آینده چین فناوری‌های پیشرفته مانند انرژی جدید، هوش مصنوعی، تولید بیولوژیکی، کم‌کربن سبز و محاسبات کوانتومی در کنار شمار زیادی از اشکال تجاری جدید، مدل‌های جدید و صنایع جدید منتج از کاربردهای آنهاست.

«هان جیان» رئیس «مرکز پژوهشی صنایع آینده» که زیر نظر «مرکز توسعه صنعت اطلاعات چین» فعالیت می‌کند، با بیان اینکه صنایع آینده نشان‌دهنده یک مسیر جدید در توسعه علمی-فناوری و صنعتی هستند، تاکید کرد صنایع آینده شدیدا به پژوهش و نوآوری پایه وابسته هستند و دارای پتانسیل توسعه عظیمی هستند.

شهر «شن‌جن» در جنوب چین طی سال‌های اخیر توسعه پلتفرم‌های پژوهشی پایه را برای کمک به مطالعات علوم مغز، تصویربرداری پزشکی دقیق، اَبَرمحاسبه، لیزر الکترون آزاد، منبع نور تشعشع سنکروترون و ژنوم مواد را ترویج کرده است.

این شهر سال گذشته سیاستی را برای تقویت صنایع نوظهور حیاتی و ایجاد صنایع آینده رونمایی کرد.

شرکت خودروسازی BYD که در شن‌جن مستقر است در ۲۴ نوامبر (۳ آذر) از تولید شش میلیونمین خودروی برقی خود خبر داد.

داده‌های رسمی نشان می‌دهد تولید خودروهای برقی در شن‌جن طی ۹ ماه نخست امسال ۱۲۵٫۸ درصد افزایش یافت.

ارزش افزوده صنایع نوظهور راهبردی شن‌جن طی سه فصل نخست امسال به ۱٫۰۳۹ تریلیون یوان رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۴ درصدی را نشان می‌دهد و معادل ۴۲٫۵ درصد تولید ناخالص داخلی چین و افزایش ۳۷٫۷ درصدی نسبت به سال ۲۰۱۹ است.

صنایع نوظهور راهبردی موتور محرکه پشت توسعه با کیفیت بالای شن‌جن بوده است.

چین از آغاز سال ۲۰۲۳ به تداوم حمایت از صنایع آینده ادامه داده است. وزارت صنعت و فناوری اطلاعات به منظور توسعه فناوری‌های جدید و کالاهای جدید پروژه‌های نوآوری در چهار زمینه اصلی مثل متاورس، ربات انسان‌نما، رابط مغز و رایانه و هوش مصنوعی را سازماندهی کرده است.

چندین محصول مرتبط با هوش مصنوعی برای اولین بار در جولای ۲۰۲۳ طی «کنفرانس جهانی هوش مصنوعی ۲۰۲۳» (WAIC) در شانگهای رونمایی شد.

«شرکت فناوری وست‌ول شانگهای» که از هوش مصنوعی برای کاوش توسعه در لجستیک‌ خودران استفاده می‌کند در کنفرانس مذکور با نخستین وسیله نقلیه بدون راننده با قابلیت تعویض باتری، حضور یافت.

این تراکتور که مجهز به سیستم حسگر ۳۶۰ درجه برای رصد ترافیک و راهنمایی رانندگی است، می‌تواند بدون دخالت انسان به طور کامل شارژ شود و تا ۴۰ تن بار را جابجا کند.

بر اساس اعلام شرکت وست‌ول، این محصول جدید در آینده نزدیک در چندین فرودگاه به کار گرفته خواهد شد. محصولات این شرکت که شامل کامیون‌های کانتینری بدون راننده نیز هست، به برخی از کشورها از جمله تایلند، امارات متحده عربی، بریتانیا و مالزی صادر شده است.

«پان جیائوفِنگ» رئیس «موسسات علم و توسعه» که زیر نظر «آکادمی علوم چین» فعالیت می‌کند، گفت: چین هم اکنون معیارهای اولیه توسعه صنایع آینده را محقق کرده است.

وی افزود: چین یک سیستم صنعتی نسبتا عالی، سرمایه‌گذاری تحقیق و توسعه سریع کل جامعه، بازار متنوع و عظیم، استعدادهای واجد شرایط و ابتکارات محلی است.

 
ز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....