تاریخ انتشار : جمعه 15 مهر 1401 - 21:00
کد خبر : 103799

استقبال صدا و سیما از جاسوس نامیده شدن واتساپ

استقبال صدا و سیما از جاسوس نامیده شدن واتساپ

حملات بی سابقه پاول دوروف مالک تلگرام به واتساپ یکی از اخبار پر بازتاب رسانه های ایرانی بود که معاونت سیاسی در بخش های خبری هم به آن پرداخت و برایش بسته خبری ویژه تولید کرد. شاید این جدی ترین حمله مالک روس تبار تلگرام به اپلیکیشن رقیب یعنی واتساپ بود. او تاکید کرد که

حملات بی سابقه پاول دوروف مالک تلگرام به واتساپ یکی از اخبار پر بازتاب رسانه های ایرانی بود که معاونت سیاسی در بخش های خبری هم به آن پرداخت و برایش بسته خبری ویژه تولید کرد.

شاید این جدی ترین حمله مالک روس تبار تلگرام به اپلیکیشن رقیب یعنی واتساپ بود. او تاکید کرد که سال هاست واتساپ خود را آپدیت می کند اما حفره های امنیتی بسیاری دارد که سبب می شود به سرعت اطلاعات شما به سرقت برود. من این حرف را بیش از ده سال است که می گویم و جف بزوس هم از سال ۲۰۲۰ به گفته هایم پی برد. همین حالا این ابزار جاسوسی را از روی گوشی های تان پاک کنید ، مهم نیست چه پیام رسانی نصب می کنید!»

این جمله در شرایطی که واتساپ در ایران با حکم مراجع امنیتی به دلیل نقش در حوادث تلخ اخیر نقش داشته از نزدیک به ۳ هفته قبل فیلتر شده و حالا بسیاری از طرفداران طرح صیانت و البته بسیاری از منتقدان فضای مجازی رها شده اصرار داردند این پلتفرم های فیلتر شده ، فیلترینگ شان دائمی شود ، صدا و سیما و بسیاری از رسانه ها این خبر را پوشش پررنگ دادند. اینکه مهر تائیدی کارشناسی اتفاق زده شده بر یک تصمیم دارای منتقدان بسیار.

به گزارش اقتصاددان به نقل از خبرانلاین  ،  این نگاه به خبر البته به دلایل فنی ، طرفداران بسیاری دارد و واتساپ نسبت به رقبای پر کاربر خود ضعیف ترین سیستم امنیتی را دارد اما مشکل اقلا برای طرفداران فیلترینگ دائمی واتساپ ، افزایش چشمگیر مخاطبان تلگرام است. اپلیکیشنی که قابلیت های امنیتی بسیاری دارد و در اتفاقات سال ۸۸ فیلتر شد اما همچنان با ۴۵ میلیون کاربر ، پرمخاطب ترین پیام رسان نزد ایرانی هاست . البته این میزان به رغم فیلترینگ است و با وجود سخت ترین فیلترینگ اعمال شده تا کنون ، باز هم تلگرام در روزهای اخیر مرجع اصلی ارتباطی در ایران بوده و توانسته حتی به سادگی اینترنت ملی را هم با سرورهای مجازی دور بزند!

اگرچه در روزهای اخیر به رغم همه هزینه های فیلترینگ و محدودسازی ، وزارت ارتباطات از ادامه این طرح تا زمان اعلام شورای امنیت کشور سخن گفته و بر راه اندازی سیکل بهره جویی از شبکه پیام رسان های دولتی خبر داده است اما وزیر ارتباطات قابلیت عای فعلی شبکه ملی را ۵۰ درصد اعلام کرده و. گفته تا پایان سال احتمالا به ۶۰ درصد خواهیم رسید.

در این شرایط و درحالی که زندگی مردم به این شبکه های ارتباط مجازی گره خورده است ،هنوز هیچ یک از پیام رسان های داخلی حتی فاصله ای معنا دار و قابل رقابت و مزیتی برای برتری در دانلود نسبت به تلگرام ندارند و این اتفاق می تواند همچنان بر میزان کاربران تلگرام بیفزاید!

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....