تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 تیر 1401 - 19:23
کد خبر : 92710

ریزش مجدد ارزهای دیجیتال در بازارهای جهانی

ریزش مجدد ارزهای دیجیتال در بازارهای جهانی

فشار فروش مجددا در بازار ارزهای دیجیتال افزایش یافته و قیمت ها در مسیر افت قرار گرفته اند. البته فعلا این فشار فروش به اندازه ای شدید نیست که باعث ایجاد وحشت در بازار شده باشد. اقتصاددان: بیت کوین امروز با افت حدود ۴ درصدی در محدوده ۲۰ هزار دلار معامله می شود. قیمت البته

فشار فروش مجددا در بازار ارزهای دیجیتال افزایش یافته و قیمت ها در مسیر افت قرار گرفته اند. البته فعلا این فشار فروش به اندازه ای شدید نیست که باعث ایجاد وحشت در بازار شده باشد.

اقتصاددان: بیت کوین امروز با افت حدود ۴ درصدی در محدوده ۲۰ هزار دلار معامله می شود. قیمت البته کمی بالاتر از ۲۰ هزار دلار است اما امروز به محدوده کمتر از این رقم هم رسیده بود. با افت امروز، مجددا بازدهی هفتگی بیت کوین وارد محدوده منفی شده است.

ارزش معاملات بیت کوین در شبانه روز گذشته ۲۳ میلیارد دلار بود و ارزش بازار هم عدد ۳۸۳ میلیارد دلار را نشان می دهد.

شاخص ترس و طمع بیت کوین امروز در عدد ۱۳ قرار دارد که نشان دهنده ترس در بازار است. اما جدا از این ترسی که توسط شاخص ترس و طمع نمایش داده می شود، یک ترس بزرگ دیگر هم در بازار دیده می شود.

فعالان بازار فعلا نگران این هستند که رشد چند روز اخیر، یک ریز موج اصلاحی در روند نزولی بزرگ باشد و دوباره بازار به شرایط بد خود برگردد که این بار هم قیمت می تواند تا چند هزار دلار دیگر افت کند. البته این نظر کارشناسان است و ممکن است تحلیل آن ها اشتباه باشد.

افت ۷ درصدی اتریوم

وضعیت اتریوم امروز بدتر از بیت کوین است. افت ۷ درصدی این آلت کوین قیمت را به حدود ۱۱۲۰ دلار رسانده که البته بازدهی هفتگی همچنان مثبت ۳ درصد است.

ارزش معاملات اتریوم در شبانه روز گذشته ۱۴ میلیارد دلار بوده و ارزش بازار آن هم ۱۳۷ میلیارد دلار است.

اتریوم در موج نزولی قبلی بازار تا نرخ ۸۹۷ دلار هم افت کرد که البته به سرعت از این ناحیه به سمت بالا بازگشت.

ویروس نزولی به جان آلت کوین ها افتاد

آلت کوین ها امروز به صورت دسته جمعی منفی شده اند. در فهرست ۵۰ ارز برتر بازار حتی یک آلت کوین هم مثبت نیست. در مقابل، تعداد آلت کوین هایی که افت سنگین داشته اند زیاد است.

ایپ کوین و سندباکس با افت ۱۰ درصدی، سنگین ترین کاهش قیمت امروز را دارند. فلو، شیبا اینو، هلیوم، سولانا و الروند هم نمادهایی هستند که ۹ درصد افت کرده اند. تعداد زیادی از نمادها هم افت ۸ و ۷ درصدی دارند.

در مقیاس هفتگی، همچنان برتری با نمادهایی است که افزایش قیمت داشته اند. پالیگان با رشد ۲۹ درصدی و سندباکس با رشد ۱۸ درصدی بهترین بازدهی هفتگی را ثبت کرده اند. اما الروند و هدرا که بیشترین افت را داشته اند، به ترتیب ۱۵ و ۱۱ درصد کاهش قیمت را نمایش می دهند.

افت ۴ درصدی ارزش بازار

ارزش بازار ارزهای دیجیتال با افت ۴٫۸ درصدی نسبت به دیروز به عدد ۹۰۰ میلیارد دلار رسیده است. ارزش معاملات هم رشد کوچکی داشته و ۶۱ میلیارد دلار است.

در بخش دیفای ۶ میلیارد دلار انجام شده و ۵۶ میلیارد دلار معامله هم در استیبل کوین ها به ثبت رسیده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....