حساسیت فصلی دارید، این خوراکیها را بخورید
آلرژی یا حساسیت یک واکنش شدید سیستم ایمنی هنگام ورود ماده خارجی به بدن است و با مصرف برخی موادغذایی میتوان آن را بهبود بخشید. ورود مواد آلرژی زا به بدن باعث افزایش ترشح هیستامین میشود و این ماده هم به نوبه خود موجب تحریک و برانگیختگی سیستم ایمنی خواهد شد. در ادامه به
آلرژی یا حساسیت یک واکنش شدید سیستم ایمنی هنگام ورود ماده خارجی به بدن است و با مصرف برخی موادغذایی میتوان آن را بهبود بخشید.
ورود مواد آلرژی زا به بدن باعث افزایش ترشح هیستامین میشود و این ماده هم به نوبه خود موجب تحریک و برانگیختگی سیستم ایمنی خواهد شد.
در ادامه به مهم ترین خوراکیهایی که برای حساسیتهای فصلی مفید هستند، اشاره شده است.
چای سبز: خاصیت ضد التهاب داشته و آنتی هیستامین طبیعی است.
سرکه سیب: غدد لنفاوی را پاکسازی میکند.
چغندر قند: باعث بهبود کار سیستم ایمنی بدن میشود.
زنجبیل: کاهش تعداد عطسه و واکنش مثبت سلولهای مغز را به همراه دارد.
پیاز: در افزایش قدرت سیستم ایمنی بدن تاثیر دارد.
ویتامین ث: برای کاهش آلرژی مناسب بوده و ضد استرس است.
برگ گزنه: باعث کاهش گیرندههای حساسیت بدن میشود.
مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.
ع
برچسب ها :آلرژی فصلی ، حساسیت فصلی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰