تاریخ انتشار : جمعه 19 فروردین 1401 - 18:21
کد خبر : 83667

چرایی یک رأی به نفع روس

چرایی یک رأی به نفع روس

توضیحات ایران درباره رای منفی به تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشرمجمع عمومی سازمان ملل متحد پنجشنبه (۱۸ فروردین/۷ آوریل) قطعنامه‌ تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل را تصویب کرد. ۹۳ کشور با این قطعنامه موافقت کردند، ۲۴ کشور به آن رأی منفی و ۵۴ کشور هم به آن رأی ممتنع

توضیحات ایران درباره رای منفی به تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشرمجمع عمومی سازمان ملل متحد پنجشنبه (۱۸ فروردین/۷ آوریل) قطعنامه‌ تعلیق عضویت روسیه در شورای حقوق بشر سازمان ملل را تصویب کرد.
۹۳ کشور با این قطعنامه موافقت کردند، ۲۴ کشور به آن رأی منفی و ۵۴ کشور هم به آن رأی ممتنع دادند. ایران از جمله کشورهایی بود که با این قطعنامه مخالفت کرد. «مجید تخت روانچی»، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل در اظهاراتی این قطعنامه را «سیاسی» خواند و اعلام کرد که ایران به آن رأی منفی خواهد داد.
تخت روانچی در این باره اعلام کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران مجددا [بر ضرورت حل و فصل صلح آمیز اختلافات بر مبنای حقوق بین الملل و احترام کامل تمام طرف ها به منشور ملل متحد و حقوق بین الملل] تاکید می کند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد حاکمیت و تمامیت ارضی تمام کشورها باید به صورت کامل مورد احترام بوده و امنیت و ایمنی همه غیرنظامیان تضمین شود.
نماینده ایران در سازمان ملل با بیان اینکه دولت ایران عمیقا درباره تداوم تشدید وضعیت بشردوستانه در اوکراین که باعث توجه گسترده بین المللی شده، ابراز نگرانی می کند، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران متن پیش نویس قطعنامه حاضر را داری[ انگیزه های سیاسی] می داند که بیطرفی سازمان ملل را خدشه دار می کند. دولت ایران اهمیت ویژه ای برای ارتقا و صیانت از حقوق بشر قائل است، ولی سوءاستفاده از سازوکار حقوق بشر ملل متحد برای اهداف سیاسی را مغایر اصل ضرورت جهانشمولی و عدم برخورد گزینشی در پرداختن به موضوعات حقوق بشری می داند.
وی گفت: ما بر این باوریم که [حقوق بشر نباید قربانی ملاحظات سیاسی کوته بینانه] باشد. ما تاکید می کنیم که کار شورای حقوق بشر باید به صورت غیرسیاسی و غیر تقابلی پیگیری شده و عضویت در این نهاد نباید بر مبنای سیاسی کاری باشد.
_________________
این رأی ها دارای چه پیچیدگی هایی است؟
جرا نباید عین متن دفاعی را بی پرسش گذاشت؟
نفع روس ازاین رأی ها چیست؟
خود کشورما چند منظوره به آن پرداخته است ؟
برای دعوای آینده حقوق بشر علیه ما چه دستاوردی دارد؟
منظور ایشان ازاین پارگراف چیست [بر ضرورت حل و فصل صلح آمیز اختلافات بر مبنای حقوق بین الملل و احترام کامل تمام طرف ها به منشور ملل متحد و حقوق بین الملل] چیست؟
این عبارت [حقوق بشر نباید قربانی ملاحظات سیاسی کوته بینانه] چه معنا ومتظوری را تعقیب می نماید؟!
این گفتارها ورفتارها درآینده چه عکس العملی را باعث می شود؟

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....