طعم قرمز بین لب و دندان
این فلفل است که در شهرستان بوهو، منطقه خودمختار مغولستان بایینگولنگ، شین جیانگ تولید می شود و رنگ آن قرمزتر از سایر فلفلهاست و برای استخراج رنگدانههای قرمز استفاده می شود. رنگدانه قرمز استخراج شده از این فلفل را می توان در بسیاری از موارد مانند رژ لب، کیک، بستنی، نوشیدنی، داروهای پزشکی و غیره
این فلفل است که در شهرستان بوهو، منطقه خودمختار مغولستان بایینگولنگ، شین جیانگ تولید می شود و رنگ آن قرمزتر از سایر فلفلهاست و برای استخراج رنگدانههای قرمز استفاده می شود. رنگدانه قرمز استخراج شده از این فلفل را می توان در بسیاری از موارد مانند رژ لب، کیک، بستنی، نوشیدنی، داروهای پزشکی و غیره استفاده شود.
در سال ۲۰۲۰، فلفل بوهو به عنوان یکی از “ده فلفل معروف در چین” توسط انجمن گردش سبزیجات چین رتبه بندی شد.
پس از سالها توسعه، فلفل در شهرستان بوهو در سطح وسیع زیر کشت رفت و به صنعت غالب و مشخص در توسعه کشاورزی این شهرستان تبدیل شد.
فلفل چیلی نه تنها جیب کشاورزان را پر کرده، بلکه به منطقه هم زیبایی بی نظیری می بخشد.
ز
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰