تاریخ انتشار : سه شنبه 16 آبان 1402 - 14:53
کد خبر : 145997

طعم قرمز بین لب و دندان

طعم قرمز بین لب و دندان

این فلفل است که در شهرستان بوهو، منطقه خودمختار مغولستان بایینگولنگ، شین جیانگ تولید می شود و رنگ آن قرمزتر از سایر فلفل‌هاست و برای استخراج رنگدانه‌های قرمز استفاده می شود. رنگدانه قرمز استخراج شده از این فلفل را می توان در بسیاری از موارد مانند رژ لب، کیک، بستنی، نوشیدنی، داروهای پزشکی و غیره

IMG 7873 اقتصاددان نوشته
این فلفل است که در شهرستان بوهو، منطقه خودمختار مغولستان بایینگولنگ، شین جیانگ تولید می شود و رنگ آن قرمزتر از سایر فلفل‌هاست و برای استخراج رنگدانه‌های قرمز استفاده می شود. رنگدانه قرمز استخراج شده از این فلفل را می توان در بسیاری از موارد مانند رژ لب، کیک، بستنی، نوشیدنی، داروهای پزشکی و غیره استفاده شود.

IMG 7875 اقتصاددان نوشته

در سال ۲۰۲۰، فلفل بوهو به عنوان یکی از “ده فلفل معروف در چین” توسط انجمن گردش سبزیجات چین رتبه بندی شد.

پس از سال‌ها توسعه، فلفل در شهرستان بوهو در سطح وسیع زیر کشت رفت و به صنعت غالب و مشخص در توسعه کشاورزی این شهرستان تبدیل شد.

IMG 7874 اقتصاددان نوشته

فلفل چیلی نه تنها جیب کشاورزان را پر کرده، بلکه به منطقه هم زیبایی بی نظیری می بخشد.

ز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....