تاریخ انتشار : یکشنبه 11 آبان 1399 - 18:37
کد خبر : 23786

آقای دکتر خاوازی توزیع «کشاورز کارت» دردی از کشاورزی بیمار دوا نمیکند!!!!!

آقای دکتر خاوازی توزیع «کشاورز کارت» دردی از کشاورزی بیمار دوا نمیکند!!!!!

روز گذشته ۱۰ آبانماه ۱۳۹۹ وزیر جهاد کشاورزی از ارائه و رونمایی کشاورز کارت به کشاورزان جهت تامین و خرید نهاده ها و کود خبر داد و گفت در مرحله اوّل این کارت در اختیار کشاورزانی که کشت های استراتژیک همچون گندم ،چای و…انجام میدهند تعلق میگیرد تا دغدغه ای برای خرید نهاده و کود

روز گذشته ۱۰ آبانماه ۱۳۹۹ وزیر جهاد کشاورزی از ارائه و رونمایی کشاورز کارت به کشاورزان جهت تامین و خرید نهاده ها و کود خبر داد و گفت در مرحله اوّل این کارت در اختیار کشاورزانی که کشت های استراتژیک همچون گندم ،چای و…انجام میدهند تعلق میگیرد تا دغدغه ای برای خرید نهاده و کود نداشته باشند!!!!

وزارت جهاد کشاورزی ۲هزار میلیارد تومان تسهیلات از محل منابع داخلی بانک کشاورزی و در قالب کارتهایی تا سقف ۲۰میلیون تومان شارژ و در بیش از ۳۰۰۰ پایانه فروش کارگزاران مورد تایید شرکت خدمات حمایتی کشاورزی فعال و در اختیار کشاورزان قرار میدهد.
کارمزد این تسهیلات هم ۱۲درصد میباشد!!!!

جناب آقای دکتر خاوازی وزیر محترم جهاد کشاورزی ؛با توجّه به سابقه حضرتعالی در ریاست موسسه تحقیقات ،آموزش و ترویج کشاورزی و اهتمام به مشکلات در این بخش از شما انتظار نداشتم که طرح ناپخته و غیر کارشناسی کشاورز کارت را ارائه نمایید.

جناب آقای وزیر ؛تامین منابع مالی آن هم به میزان ۲۰میلیون تومان برای هر کشاورز و دریافت سود ۱۲ درصدی از این قشر آسیب پذیر ،تنها میتواند راهکاری برای پاک کردن صورت مسئله و افزایش چندین برابری نهاده ها،بذر،آفت کُش ها و غیره باشد؟؟

جناب آقای خاوازی ؛مطمئناً کشاورز کارت نه تنها کمکی به این قشر زحمت کش و خط مقدّم تامین غذا و معیشت جامعه در این شرایط وخیم نمیکند بلکه مشکلات را چندین برابر میکند و هزینه های تولید را افزایش میدهد.

مگر اینکه اهداف دیگر در توزیع این کارت از سوی وزارتخانه و دولت متبوع دنبال گردد؟؟؟؟

برادر ارجمند؛ اعطای تسهیلات ۲۰میلیون تومانی به کشاورزان و پس گرفتن اصل و فرع !!!! از این قشر زجرکشیده در مقابل قیمت بیش از ۵۰۰هزار تومانی یک کیسه کود تنها برای تامین مصرف خانگی آن کشاورز کافی است و قطعاً افزایش متغیرهای دیگر از جمله ماشین آلات ،بذر،خدمات ،بیمه،هزینه های حمل و نقل و…..میتواند بیش از ۳۰درصد از تولید ناخالص داخلی کشور را با مُخاطره جدّی مُواجه کند.
لذا با استفاده از نظرات کارشناسی و سهیم کردن ذینفعان واقعی در تصمیم گیری ها و عنایت به توسعه و تقویت زنجیره ارزش ،مسیر را برای نیلِ به شکوفایی و بالندگی در این بخش فراهم سازید.

نویسنده : دکتر سهراب بختیار

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....