![واردات دانههای روغنی؛ سود اقتصادی یا سلامت غذا، کدامیک باید در اولویت قرار بگیرد واردات دانههای روغنی؛ سود اقتصادی یا سلامت غذا، کدامیک باید در اولویت قرار بگیرد](https://www.eqtesaddan.ir/wp-content/uploads/2019/12/shutterstock_563550832.jpg)
واردات دانههای روغنی؛ سود اقتصادی یا سلامت غذا، کدامیک باید در اولویت قرار بگیرد
روغن و چربی پس از قند مهمترین منبع تأمینکننده انرژی سلولهای بدن است و میزان مناسب مصرف روغن، تضمینکننده سلامت و امنیت غذایی است. از سوی دیگر با توجه به اینکه تولید روغن از دانه های روغنی صورت میگیرد، سالم نبودن دانه های روغنی، آلوده بودن و تراریخته بودن آن از موضوعاتی است که سلامت