تاریخ انتشار : سه شنبه 11 آبان 1400 - 12:23
کد خبر : 65515

گزینه‌های دولت برای نجات بورس چیست؟

گزینه‌های دولت برای نجات بورس چیست؟

شاخص کل با ورود حقوقی ها ۲۱ هزار واحد مثبت شد ولی آیا دولت می‌تواند با نسخه خود برای اصلاحات اساسی در بورس با هماهنگی سه وزارتخانه و بانک مرکزی در قیمت‌گذاری برخی محصولات از جمله خودرو، بازار سرمایه را نجات دهد؟ بازار سرمایه همزمان با برگزاری نشست حقوقی‌ها با وزیر اقتصاد و ورود ۲۳۰

شاخص کل با ورود حقوقی ها ۲۱ هزار واحد مثبت شد ولی آیا دولت می‌تواند با نسخه خود برای اصلاحات اساسی در بورس با هماهنگی سه وزارتخانه و بانک مرکزی در قیمت‌گذاری برخی محصولات از جمله خودرو، بازار سرمایه را نجات دهد؟

بازار سرمایه همزمان با برگزاری نشست حقوقی‌ها با وزیر اقتصاد و ورود ۲۳۰ میلیارد تومان پول توسط این بخش از بازار، سبز پوش شد. با این حال اظهارات وزیر اقتصاد نشان می‌دهد که اصلاح قیمت‌گذاری‌ها در بورس هدف اصلی وزارت اقتصاد و سه دستگاه دولتی دیگر برای برون‌رفت بازار سرمایه از وضعیت منفی فعلی است.

تغییر مسیر

در شرایطی که افت شاخص کل بازار سرمایه به کف سه ماهه در روز یک شنبه، انتقادها از آن را به اوج رساند، دیروز این مسیر تغییر کرد و صاحبان سهام شاهد رشد ۲۱ هزار و ۱۱۲ واحدی شاخص کل و نیز رشد ۳۱۲۱ واحدی شاخص هم وزن بودند.

با این حال، گزارش‌ها حاکی از این است که در روز گذشته، یازدهمین روز خروج سهامداران حقیقی از بورس با رقم بیش از ۲۳۰ میلیارد تومان رخ داده و بنابراین، این رشد شاخص را باید به حساب حقوقی ها نوشت. البته این موضوع چندان هم دور از انتظار نبود چرا که مانند دفعات قبل، دیروز نیز فعالان این بخش از بازار با دولتی ها جلسه داشتند!

شاخص کل با ورود حقوقی ها ۲۱ هزار واحد مثبت شد اما نسخه دولت برای اصلاحات اساسی در بورس با هماهنگی سه وزارتخانه و بانک مرکزی در قیمت‌گذاری برخی محصولات از جمله خودرو، بازار سرمایه را نجات می‌دهد؟

بازار سرمایه همزمان با برگزاری نشست حقوقی‌ها با وزیر اقتصاد و ورود ۲۳۰ میلیارد تومان پول توسط این بخش از بازار، سبز پوش شد. با این حال اظهارات وزیر اقتصاد نشان می‌دهد که اصلاح قیمت‌گذاری‌ها در بورس هدف اصلی وزارت اقتصاد و سه دستگاه دولتی دیگر برای برون‌رفت بازار سرمایه از وضعیت منفی فعلی است.

یازدهمین روز خروج سهامداران حقیقی از بورس

به گزارش اقتصاددان به نقل از روزنامه خراسان،  با این حال، گزارش‌ها حاکی از این است که در روز گذشته، یازدهمین روز خروج سهامداران حقیقی از بورس با رقم بیش از ۲۳۰ میلیارد تومان رخ داده و بنابراین، این رشد شاخص را باید به حساب حقوقی ها نوشت. البته این موضوع چندان هم دور از انتظار نبود چرا که مانند دفعات قبل، دیروز نیز فعالان این بخش از بازار با دولتی ها جلسه داشتند!

دولت به دنبال پوشش کسری با مولدسازی دارایی‌ها با این همه، این نشست که با حضور وزیر اقتصاد و ۳۰ هلدینگ و حقوقی بازار برگزار شد، حاوی نکات جدید و مهمی در خصوص تصمیمات جدید دولت برای بازار سرمایه است.

بیشترین بازدهی در بلندمدت

خاندوزی، وزیر اقتصاد در این جلسه درخصوص صورت وضعیت کنونی بورس گفت: «شواهد قطعی نشان می‌دهد بازار سرمایه در بلندمدت بیشترین بازدهی را در مقایسه با بازارهای رقیب داشته و نگاه ما به بازار حرفه‌ای و بلندمدت است. »

وی در ادامه به شبهه اخیر تامین کسری بودجه دولت از طریق اوراق بدهی پاسخ داد و گفت: «خالص تأمین مالی دولت از اوراق در دو ماه دوره بنده بسیار اندک و ناچیز و در ۴۰ روز اخیر صفر ریال بوده است هر چند فضای مجازی پر است از اطلاعات غیر دقیق. از این به بعد هم دولت بیشتر به‌ دنبال جبران کسری بودجه از طریق مولدسازی دارایی و فروش اموال مازاد است.»

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....