تاریخ انتشار : شنبه 5 شهریور 1401 - 15:59
کد خبر : 99374

رمزگشایی از یک دهه تغییرات شگرف؛ کمک شایان اینترنت به روند احیای مناطق روستایی چین

رمزگشایی از یک دهه تغییرات شگرف؛ کمک شایان اینترنت به روند احیای مناطق روستایی چین

سیلیان پیش از این یک روستای فقیر در گوانگ‌شی محسوب می‌شد. در سال ۲۰۱۲ فقط چهار ایستگاه ارتباطات موبایلی در اطراف آنجا وجود داشت و نرخ پوشش اینترنت خانگی فقط ۳۵ درصد بود. از ۲۰۱۷ به این سو، به طور میانگین چهار ایستگاه‌ ارتباط در سال اضافه شد. در سال ۲۰۲۰ روستای سیلیان کاملا تحت

سیلیان پیش از این یک روستای فقیر در گوانگ‌شی محسوب می‌شد. در سال ۲۰۱۲ فقط چهار ایستگاه ارتباطات موبایلی در اطراف آنجا وجود داشت و نرخ پوشش اینترنت خانگی فقط ۳۵ درصد بود. از ۲۰۱۷ به این سو، به طور میانگین چهار ایستگاه‌ ارتباط در سال اضافه شد. در سال ۲۰۲۰ روستای سیلیان کاملا تحت پوشش سیگنال‌های اینترنت نسل چهارم قرار گرفت و اینترنت نسل پنجم نیز به آنجا رسید.

در حال حاضر خانواده‌های ساکن در کوهستان‌های آنجا می‌توانند به راحتی با کمک اینترنت حاصل از فیبرهای نوری، به جهان متصل شوند. مشکل ارتباطات در آنجا حل شده و توسعه اقتصادی این منطقه روستایی نیز وارد مرحله رشد سریع خود شده است.

پس از آنکه اینترنت به روستای سیلیان رسید، سبدهای هوانگ نیز به فروش رفت. «آنتونی»،‌ یک تاجر آمریکایی، در این باره می‌گوید: ما می‌توانیم محصولات را به صورت همزمان از طریق اینترنت ببینیم. اگر ویدئویی وجود نداشته باشد، نمی‌توانم تصور کنم آنها چگونه می‌خواهند این کار را انجام دهند! این فوق العاده است!

در روستای «شائو جیزوی» در بخش «رونگ» واقع در استان «سی‌چوان» در جنوب غربی چین، سس تند این روستا هم از طریق اینترنت به ایالات متحده و اروپا فروخته می‌شود. نرخ نفوذ اینترنت در مناطق روستایی در سال گذشته میلادی به ۵۷٫۶ درصد رسید که در مقایسه با سال ۲۰۱۲ افزایش ۳۳٫۹ درصدی را نشان می‌دهد.

طی ۱۰ سال گذشته،‌ معضل دشواری‌های مخابراتی و ارتباطی در مناطق فقیر چین به شکلی بی‌سابقه حل شده و صدها میلون خانوار به اینترت دسترسی پیدا کرده‌اند.

در این دو نقشه توپوگرافی، هر نقطه نورانی نشان دهنده یک روستای دور دست است که به اینترنت حاصل از فیبر نوری دسترسی پیدا کرده است. در «صحرای تکلمکان»، بزرگترین بیابان چین، هزاران نقطه نورانی دیده می‌شود. حتی در کوهستان «مِنگ‌دوان» که ارتفاع آن از چهار هزار متر تجاوز می‌کند، این نقاط نورانی در میان کوه‌ها نیز به چشم می‌خورند. حتی در روستای «یومای» واقع در تبت که حدود ۲۰۰ نفر در آن ساکن هستند، نقاط نورانی وجود دارند.

مردم چین طی ۱۰ سال گذشته به مکان‌های دور از دسترس، سفر کرده‌اند و شبکه‌های مخابراتی آنها را به تمام جهان و جزایر دور افتاده مرتبط کرده و تمام روستاها به جهان وصل شده‌اند.

طی ۱۰ سال گذشته تجهیزات مخابراتی سطح بالا مدام در حال کاهش تفاوت دیجیتالی میان مناطق روستایی و شهری با سرعتی باورنکردنی بوده‌اند. تجارت الکترونیک زنده، کشاورزی هوشمند و درمان از راه دور و غیره همگی به زندگی روستایی چین وارد شده و حتی مناطق دور دست نیز از آن بی نصیب نمانده است.

این روند تغییرات شگرف به گونه‌ای بوده که روستاهای کوچک نیز می‌توانند با جهان و با تغییرات زمانه همگام شوند و عقب نمانند.

ز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....