تاریخ انتشار : دوشنبه 18 دی 1402 - 21:09
کد خبر : 153250

معرفی ۶ نوع نفت و بنزین جدید در دنیا

معرفی ۶ نوع نفت و بنزین جدید در دنیا

سیدمنصورمحمدی کچپی مدیریت اندیشکده نخبگان طلوع و عضو شورای سردبیری با درج یادداشتی در اقتصاددان نوشت : خانواده نفت (فت): معرفی شش ۶ نوع نفت و بنزین جدید در دنیا(مکمل و جایگزین نفت و بنزین)…. امروزه در دنیا انواع و اقسام انرژی ها از جمله انرژی های تجدیدناپذیر نفتی به وجود آمده و نفت با

سیدمنصورمحمدی کچپی مدیریت اندیشکده نخبگان طلوع و عضو شورای سردبیری با درج یادداشتی در اقتصاددان نوشت : خانواده نفت (فت): معرفی شش ۶ نوع نفت و بنزین جدید در دنیا(مکمل و جایگزین نفت و بنزین)…. امروزه در دنیا انواع و اقسام انرژی ها از جمله انرژی های تجدیدناپذیر نفتی به وجود آمده و نفت با حالت های مختلف ساخته می شود، که نیاز به نفت و گاز را در تمام کشورها صفر می کند و همه کشورها را بی نیاز می کند، لذا از جمله موارد این تولید نفت به صورت های زیر می باشد، که عبارتند از،،

۱~ نفت گازفت… تبدیل گاز به نفت و بنزین

۲~ نفت نفتاب(آبفت)… تبدیل آب دریا و آب خانگی به نفت و بنزین

۳~ نفت مصنوعی و یا نفت آزمایشگاهی(مصفت)

۴~ نفت فلزات(فلفت)

۵~ نفت هسته ای(هسفت)

۶~ نفت خاک نمک(خاکفت)

۷~ سایر

تشریح خانواد ها نفت (فت)

در ابتدا باید این فرمول ها را بدانیم، که نفت از ترکیب هیدروژن و کربن و پلیمری(پلاستیک)، به صورت های مختلف ایجاد می شود، و کاری که نفت و مشتقات آن و به خصوص(نفتا) و یا پلیمری(پلاستیک)، برای تولید محصولات پتروشیمی انجام می دهد، توسط گاز و آب دریا و آب خانگی و سایر موارد بالا نیز انجام می شود، یعنی گاز طبیعی و آب دریا به گاز متان و نفتا(پلیمری، اتیلن و پلی اتیلن) و بعد آن به پلاستیک تبدیل می شود و سپس تبدیل به نفت، گاز، گازوئیل، بنزین و سایر انرژی ها می شود و کل محصولات پتروشیمی را نیز به وجود می آورند.

از همین رو به معرفی این شاکله زیر می پردازیم تا ببینیم به دلیل، ایجاد نفت و گاز فراوان تمام کشورها صاحب انرژی برای تولید و خودکفایی خواهند شد و گران سازی ها و کمبودها به قهقهرا تاریخ خواهد پیوست. توضیحات به شرح زیر می باشد.

۱~نفت گازفت… تبدیل گاز به نفت، یعنی گاز به اتیلن و پلی اتیلن تبدیل شده و سپس به پلاستیک و از پلاستیک، نفت، گاز، بنزین و گازوئیل و محصولات پتروشیمی و محصولات پتروپالایشگاهی ایجاد می شود.

۲~ نفت نفتاب(آبفت)…. تبدیل آب دریا و آب به نفت، یعنی آب دریا با الکترولیز د برق رایگان به هیدروژن تبدیل شده و با ترکیب با کربن به گاز متان و سپس اتیلن و پلی اتیلن و بعد آن به پلاستیک تبدیل می شود و در نهایت به نفت و بنزین

۳~ نفت مصنوعی و یا نفت آزمایشگاهی(مصفت)،،،تبدیل مواد گوناگون به نفت و بنزین که طور نمونه دو الی سه مورد را تشریح می کنیم.

الف… هر ماده ای با اسید نیتریک ترکیب شده و تولید هیدروژن نماید و با ترکیب با کربن به گاز متان تبدیل شود، خاصیت ایجاد نفت و بنزین را در تمام حالت ها دارد.

ب…پودر آهک و آب…. هر ماده ای با پودر آهک ترکیب شود و تولید گاز متان نماید، قابلیت ایجاد نفت و بنزین را دارد.

ج…. جلبک ها و گیاها تولید کننده دی اکسید کربن،،،، هر گیاه و جلبک تولیدکننده دی اکسید کربن تولید کننده که قابلیت ترکیب با هیدروژن را داشته و تولید گاز متان می نماید، قابلیت تبدیل به نفت و بنزین را دارد.

نکته،،، در اینجا گاز متان، ماده واسطه تبدیلی می باشد.

۴~ نفت فلزات(فلفت)،،،، هر فلزی که با ترکیب با فلز دیگر تولید گاز هیدروژن نماید، مثل آلومینیوم و ترکیبات آن و یا سایر فلزات و با ترکیب با کربن تولید گاز متان نماید، قابلیت تبدیل به نفت و بنزین را دارد.

نکته،،،، هر فلزی که قابلیت تولید برق داشته باشد، و مسیر آبکافت و الکترولیز را به وجود بیاورد، قابلیت ایجاد نفت و بنزین را دارد.

۵~ نفت هسته ای(هسفت)،،،، توسط الکترولیز آب به وسیله انرژی هسته ای، آب قابلیت تبدیل به نفت و بنزین پیدا می کند.

نکته،،،، امروزه ماژول ها و سانتریفیوژهای هیدروژن، متان و نفت و بنزین به وجود آمده است و از دستگاه هایمدال برای اینکار استفاده می نمایند.

۶~ نفت خاک و نمک و آهک(خاک فت ها و یا شیل فت ها)

در ابتدا در این قسمت باید نفت شیل را تعریف کنیم و سپس خاک قت ها را تشریح کنیم،، نفت شِیل (Shale oil) یا نفت پَلمه‌سنگی یا نفت شِنی،  نفت نامتعارفی است که از گرماکافت، هیدروژنه‌کردن، و انحلال گرمایی خرده‌های پلمه‌سنگ نفتی به دست می‌آید. این فرایندها مواد آلی درون سنگ و شن (کروژن) را به نفت و گاز مصنوعی تبدیل می‌کنند.

خاک و نمک و پودر آهک..ترکیب خاک و نمک و پودر آهک و آب نفت را به وجود می آورد.

نکته،،، ایران و سایر کشورهای نفتی باید بدانند، در آینده تمام کشورها توان تولید نفت و گاز را برای تولید محصولات پتروشیمی خواهند داشت و به نفت و گاز هیچ کشوری نیاز نمی باشد، مگر اینکه به سمت تخفیفات و تهاتر پیش روند که کار موقت می باشد و باید به سمت تکنولوژی های گوناگون تولید نفت براساس تشریحات، بالا و خودکفایی و تولید در کشورهای گوناگون و کشور ایران برود، در غیراینصورت مسائل انرژی های متعدد از جمله مسائل هیدروکربنی باعث فرآیند حذف نفت و گاز کشورها خواهند شد.

 

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....