تاریخ انتشار : دوشنبه 5 اردیبهشت 1401 - 18:29
کد خبر : 85667

نورالینک ماسک فلج مغزی را درمان می‌کند؟

نورالینک ماسک فلج مغزی را درمان می‌کند؟

کمپانی نورالینک ایلان ماسک که یک کمپانی کاشت ریزتراشه در مغز انسان است در حال استخدام مدیر آزمایشات بالینی است. این اقدام کمپانی نشان می‌دهد که به هدف همیشگی خود یعنی کاشت تراشه در مغز انسان نزدیکتر می‌شود.  کمپانی نورالینک ایلان ماسک که یک کمپانی کاشت ریزتراشه در مغز انسان است در حال استخدام مدیر

کمپانی نورالینک ایلان ماسک که یک کمپانی کاشت ریزتراشه در مغز انسان است در حال استخدام مدیر آزمایشات بالینی است. این اقدام کمپانی نشان می‌دهد که به هدف همیشگی خود یعنی کاشت تراشه در مغز انسان نزدیکتر می‌شود.

 کمپانی نورالینک ایلان ماسک که یک کمپانی کاشت ریزتراشه در مغز انسان است در حال استخدام مدیر آزمایشات بالینی است. شاید در میان شرکت‌هایی که ماسک مدیریت آنها را بر عهده دارد از این کمپانی کمتر شنیده باشید. نورالینک یک شرکت تازه‌ تأسیس در زمینه تکنولوژی عصبی است که هدف آن به‌روزرسانی و ارتقای پیچیده‌ترین ارگان دنیا یعنی مغز انسان است. این اقدام کمپانی نشان می‌دهد که به هدف همیشگی خود یعنی کاشت تراشه در مغز انسان نزدیکتر می‌شود.

به نقل از الجزیره، مدیر آزمایشات بالینی بر روی آزمایشات انسانی این ابزار درمانی کار می‌کند. ایمپلنت مغز نورالینک قرار است در درمان انواع زیادی از بیماری‌های عصب شناختی مانند فلج کمک کننده باشد. طبق سخنان ایلان ماسک این تراشه‌ها را در مغز چند میمون قرار داده‌اند و اکنون آنها می‌توانند با این تراشه‌ها در مغز خود در افکار خود بازی‌های ویدئویی انجام دهند.

شرح وظایف مدیر آزمایشات بالینی نورالینک

به گزارش اقتصاددان به نقل از تجارت نیوز   ، نورالینک که در فرمونت کالیفرنیا قرار دارد، در شرح وظایف شغلی این جایگاه توضیح می‌دهد که کسی که این جایگاه شغلی را به دست می‌آورد از نزدیک با تعدادی از نوآورترین پزشکان و مهندسان و همچنین با شرکت کنندگان اولین دور آزمایش بالینی نورالینک کار می‌کند. هدف مدیر آزمایش بالینی رهبری و تشکیل تیمی است که همزمان با رعایت قوانین و مقررات، مسئول راه اندازی تحقیقات بالینی نورالینک هستند.

ماه گذشته ایلان ماسک گفت که نورالینک این تراشه‌ها را در سال ۲۰۲۲ در مغز انسان قرار می‌دهد. هر چند او قبلا هم قول این اتفاق را برای سال ۲۰۲۰ داد اما مشخص شد که بیش از حد خوش‌بینانه بود.

آزمایشات انسانی این کمپانی باید تاییدیه سازمان غذا و دارو (اف‌دی‌ای) ایالات متحده آمریکا را دریافت کنند. هنوز مشخص نیست که نورالینک در چه مرحله‌ای از این آزمایش‌ها قرار دارد. اما معمولا سازندگان ابزارهای درمانی هنگامی که بخواهند تاییدیه اف‌دی‌ای را دریافت کنند برای بالا بردن شانس تایید چنین مدیرانی را استخدام می‌کنند.

سال گذشته نیز یک کمپانی دیگر با نام سینکرون که در حوزه رابط مغز و رایانه کار می‌کند، اعلام کرد که تاییدیه آزمایشات خود را از اف‌دی‌ای دریافت کرده است. این کمپانی اکنون در حال جمع آوری اولیه بیماران برای شروع آزمایشات خود است.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....