تاریخ انتشار : سه شنبه 19 مرداد 1400 - 19:34
کد خبر : 56776

مراجعه بیماران کشور‌های همسایه برای سلول درمانی به ایران

مراجعه بیماران کشور‌های همسایه برای سلول درمانی به ایران

مدیر مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور از مراجعه بیماران کشور‌های همسایه برای سلول درمانی به ایران خبر داد. اقتصاددان: مسعود وثوق مدیر مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جایگاه سلول درمانی در کشور اظهار کرد: رتبه ۱۳

مدیر مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور از مراجعه بیماران کشور‌های همسایه برای سلول درمانی به ایران خبر داد.

اقتصاددان: مسعود وثوق مدیر مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جایگاه سلول درمانی در کشور اظهار کرد: رتبه ۱۳ سلول درمانی را در جهان داریم.

او افزود: پژوهشگاه رویان در حوزه باساختی یا سلول درمانی در کشور خودمان پیشگام بوده و قدم اول را در حوزه‌های پزشکی برداشته است و علی رغم تمام مشکلات موجود در کشور همواره مسیر را ادامه می‌دهیم، اما نمیشه کتمان کرد که سرعت پیشرفت و پژوهش طی سال‌های اخیر کمتر نشده است.

وثوق تصریح کرد: همواره سعی کرده ایم تا روند رو به جلو و رو به پیشرفت را حفظ کنیم. اگر شرایط کرونا نباشد این پتانسیل را داریم که از کشور‌های منطقه هم برای خدمت رسانی به ما مراجعه کنند. حتی در شرایط فعلی که سفر سخت است شاهد تقاضا از کشور‌های همسایه برای ارائه خدمات سلول درمانی هستیم.

مدیر مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور ادامه داد: امیدواریم با رفع محدودیت‌های سفر بتوانیم بحث توریست سلامت پایدار را مجدد راه اندازی کنیم و به اینصورت خدمتی به کشور‌های همسایه داشته باشیم.

وثوق با بیان اینکه مراجعان به پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی عمدتا از عراق و منطقه کردستان و برخی از حوزه‌های خلیج هستند، تاکید کرد: در حوزه پزشکی با ساختی از کشور‌های ترکیه و آذربایجان هم برای ارائه خدمات متقاضی داریم.

روند بهبود سلول درمانی در بیماران مختلف

مدیر مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور درباره طول درمان سلول درمانی گفت: طول درمان‌های سلولی بستگی به نوع بیماری و نوع رویکرد دارد که متفاوت است. در بعضی اختلالات و بیماری‌ها حداقل زمان درمان را داریم و مواردی هستند که تمامی فرآیند طی ۲۴ ساعت یا کمتر از آن انجام می‌شود. یعنی بیماران با انجام نمونه برداری طی همان روز یا فردای آن روز سلول درمانی می‌شوند.

وثوق گفت: در بحث سلول درمانی مواردی هم وجود دارد که مربوط به کشت و افزایش تعداد سلول‌ها یا ساختاردادن به سلول هاست که این فرآیند‌ها بین ۳ هفته تا ۶ هفته طول می‌کشد و در این زمان دیگر نیازی به حضور بیمار نبوده و او با اهدای بافتی می‌تواند برود و بعد از ۴ الی ۶ هفته بافت مورد نظر و سلول خود را دریافت کند.

مدیر مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی کشور اضافه کرد: هیچ فردی در هیچ کجای دنیا نمی‌تواند ادعا کند که یک پروتکل درمانی صددرصد موفقیت آمیز خواهد بود. پروتکل‌های درمانی ماحصل تجربیات و مطالعاتی هستند که طی سال‌های گذشته برای بهبود یک بیماری یا عارضه خاص تدوین شده اند.

وثوق گفت: موفقیت‌های پروتکل درمانی به عوامل گوناگونی بستگی دارند، اما روند درمان از ۱۵ تا ۲۵ درصد و به صورت خوشبینانه ۷۵ درصد تا ۸۵ درصدی را در بیماری‌های مختلف و بر اساس رویکرد‌هایی که استفاده می‌شود، دارد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهارده − هشت =

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....