تاریخ انتشار : جمعه 23 اردیبهشت 1401 - 13:44
کد خبر : 87518

سیاست صفر پویای کووید برای محافظت از جان مردم ضروری است

سیاست صفر پویای کووید برای محافظت از جان مردم ضروری است

مقامات بلند‌پایه چین اقدامات این کشور در راستای اجرای سیاست مورد «صفر پویای کووید» را برای محفاظت از سلامت مردم ضروری می‌دانند. جائو لی‌جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز چهارشنبه در واکنش به صحبت‌های تدروس آدهانوم، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در مورد اجرای سیاست مورد «صفر پویای کووید» در چین، اعلام کرد که

مقامات بلند‌پایه چین اقدامات این کشور در راستای اجرای سیاست مورد «صفر پویای کووید» را برای محفاظت از سلامت مردم ضروری می‌دانند.

جائو لی‌جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز چهارشنبه در واکنش به صحبت‌های تدروس آدهانوم، مدیر کل سازمان بهداشت جهانی در مورد اجرای سیاست مورد «صفر پویای کووید» در چین، اعلام کرد که هدف کشورش از اعمال این سیاست، محفاظت حداکثری از ایمنی و سلامت مردم است.

وی همچنین افزود که هدف از اجرای این سیاست این نیست که تعداد موارد ابتلا به صفر برسد، بلکه اعمال کنندگان آن در نظر دارند تا این همه‌گیری را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با صرف کمترین هزینه اجتماعی مهار کنند تا از جان و سلامت مردم محافظت کنند و همچنین نظم عادی زندگی اجتماعی را تا حد امکان به حال اول بازگردانند.

جائو همچنین ابراز امیدواری کرد که کشورهای دیگر هم بتوانند از حقایق مربوط به سیاست کووید-۱۹ چین بیاموزند تا کمتر به اظهارنظرهای غیرمسئولانه تن بدهند.

وی از طرف‌های ذیربط خواست تا نسبت به اقدامات پیشگیرانه در جهت کنترل این بیماری همه گیر در کشورش نگاهی عینی و منطقی داشته باشند.

در مقاله‌ای علمی که در ماه مارس در مجله لانسِت مورد بررسی قرار گرفت، این ژورنال پزشکی اعلام کرد که برآوردهای جهانی از مرگ و میر بیش از حد ناشی از کووید-۱۹ نشان می‌دهد که احتمالاً ۱۸ میلیون و دویست هزار نفر در طول همه‌گیری این ویروس جان خود را از دست داده‌اند و نرخ مرگ و میر مازاد بر آن معادل با ۱۲۰ مرگ در هر صد هزار نفر در سراسر جهان است.  به طور خاص، تخمین زده شد که آمریکا دارای نرخ مرگ و میری معادل با ۱۷۹ تن به ازای هر صد هزار نفر جمعیت است در حالی که چین دارای نرخ مرگ و میری معادل با ۰٫۶ در هر صد هزار نفر جمعیت می‌باشد.

جائو با استناد به این مطالعه که در یکی از قدیمی‌ترین و شناخته‌شده‌ترین مجلات پزشکی عمومی منتشر شده است، گفت که دلیل قرار گرفتن چین در این جایگاه را می‌توان به سیاست مورد «صفر پویای کووید» نسبت داد.

این دیپلمات همچنین با استناد به مدل‌سازی اخیر محققان چینی و آمریکایی افزود، اگر چین این سیاست را کنار بگذارد ممکن است جان ۱٫۵ میلیون نفر به خطر بیفتد.

به گفته جائو، چین به عنوان کشوری با ۱٫۴ میلیارد جمعیت، نمی‌تواند اجازه دهد تا این ویروس بدون وقفه گسترش یابد، زیرا در این صورت موجب مرگ و میر تعداد زیادی از سالمندان می‌شود.

 به گفته کمیسیون ملی بهداشت چین، تنها ۱۹٫۷ درصد از افراد بالای ۸۰ سال در چین تا تاریخ ۱۷ مارس واکسن یادآور کووید-۱۹ خود را دریافت کرده بودند و تنها ۵۰٫۷ درصد از این گروه سنی اولین سری از واکسن‌های خود را دریافت کرده بودند.

به گفته جائو، چین با پیروی از دستورالعمل‌های سیاست مورد «صفر پویای کووید»، توانسته تا به طور موثری از افراد مسن و مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای محافظت کند.

او همچنین افزود که رویکرد پیشگیری و کنترل دولت چین، آزمون تاریخی خود را پس خواهد داد، زیرا اقدامات این کشور بر پایه علم و اثرگذاری هستند.

ز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....