تاریخ انتشار : یکشنبه 16 مرداد 1401 - 14:32
کد خبر : 97007

سفر سفرای کشورهای اسلامی به شین جیانگ؛ روزگارتان مثل میوه‌ها شیرین است

سفر سفرای کشورهای اسلامی به شین جیانگ؛ روزگارتان مثل میوه‌ها شیرین است

آنها پس از بازدید از شرکت‌ها، جوامع، و روستاها تعامل عمیقی با مردم تمام گروه‌های قومیتی داشتند. این هیات دیپلماتیک از دستاوردهای ثبات اجتماعی، توسعه اقتصادی، بهبود معیشت مردم، هماهنگی مذهبی و رفاه فرهنگی شین جیانگ تمجید به عمل آوردند. نمایندگان دیپلماتیک مذکور، در شهر باستانی کاشغر قدم زده و با گردشگران آنجا رقصیدند. آنها

آنها پس از بازدید از شرکت‌ها، جوامع، و روستاها تعامل عمیقی با مردم تمام گروه‌های قومیتی داشتند. این هیات دیپلماتیک از دستاوردهای ثبات اجتماعی، توسعه اقتصادی، بهبود معیشت مردم، هماهنگی مذهبی و رفاه فرهنگی شین جیانگ تمجید به عمل آوردند.
نمایندگان دیپلماتیک مذکور، در شهر باستانی کاشغر قدم زده و با گردشگران آنجا رقصیدند. آنها در خانه «آنل عوتی» یکی از روستاییان دهکده جدید «جینهوا» در بخش «ونسو» میوه‌های فصلی را چشیدند و به داستان سختکوشی میزبان و چگونگی ثروتمند شدنش گوش فرا دادند.

«حسن رابحی» سفیر الجزایر در چین درباره تجربه سفرش گفت: میوه‌ه‌های اینجا بسیار شیرین است. روزگارتان مثل این میوه‌ها شیرین است.

وی تاکید کرد که با این سفر اوضاع واقع شین جیانگ را به چشم دیده و شاهد بوده که مردم تمام اقوام در خوشبختی زندگی می‌کنند.

سفیر الجزایر افزود: ما اعتماد کامل به آینده شین جیانگ داریم و امیدوار به اشتراک گذاری فرصت‌های ساخت «کمربند و جاده» با شین جیانگ هستیم.

«علی شاگر» کاردار دولت موقت یمن در چین نیز گفت: ما شاهد بودیم که مردم در اینجا زندگی شاد، آزاد، هماهنگ و آرامی دارند.

او در این سفر با خانواده‌های زیادی در شین جیانگ دیدار کرد و حس خوبی دریافت کرد.

«احمد فاروق» سفیر پاکستان در چین نیز پس از بازدید از «نمایشگاه دستاوردهای پروژه سبز کوکویا»، این دستاورد بزرگ و قابل ستایش را تمجید کرد.

در پروژه کوکویا زمین خشک و بایر با همت مردم طی ۴۰ سال به یک ناحیه سبز و جنگلی حاصلخیز تبدیل شده است.

فاروق پس از گپ و گفت با مردم محلی در آکسو، گفت: مردم تمام گروه‌های قومی در اینجا بسیار خوشبختند و مردم احساس امنیت بالایی از زندگی در اینجا دارند.

«شورش خالد سعید» سفیر عراق در چین نیز گفت که تحت تاثیر تابلوهای جاده‌ها و خیابان‌های شین جیانگ قرار گرفته چرا که هر جا رفته دیده است که به دو زبان ملی چین و زبان اقلیت آنجا، نوشته شده است.

وی تاکید کرد: زبان محلی در اینجا محافظت می‌شود و فرهنگ بسیار غنی در اینجا وجود دارد.

هیات دیپلماتیک فوق همچنین با مسلمانان مسجد «اتیگار» در کاشغر و مسجد جامع آکسو به گفتگو پرداخته و با بازدیدکنندگان معبد «بایدا» در ارومچی صحبت کردند.

آنها از «موسسه اسلامی شین جیانگ» هم بازدید کرده و با شخصیت‌های مذهبی آنجا گفتگو داشتند. حسن رابحی گفت: ما شاهد بودیم مردم شین جیانگ از آزادی عقاید مذهبی برخوردارند و میراث فرهنگی در اینجا به خوبی محافظت می‌شود.

«عبدالرحمین خلیبی» سفیر عربستان در چین نیز پس از سفر به شین جیانگ گفت: شین جیانگ به توسعه قابل توجهی دست یافته و به شکل روزافزونی به جهان متصل شده است.

وی تصریح کرد: عربستان مایل به ادامه همکاری با شین جیانگ است.

«رحمانی» سفیر بروئنی در چین نیز گفت که شین جیانگ دستاوردهای چشمگیری پس از سال‌ها توسعه به دست آورده است. مردم تمام اقوام در هماهنگی با یکدیگر از آزادی مذهبی بهره می‌برند و استانداردهای زندگی آنها مداما بهتر می‌شود.

ز

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....