تاریخ انتشار : شنبه 27 فروردین 1401 - 22:09
کد خبر : 84700

جدال خریداران و فروشندگان بیت کوین در مرز ۴۰ هزار دلار

جدال خریداران و فروشندگان بیت کوین در مرز ۴۰ هزار دلار

با وجود چند مرحله تلاش توسط فروشندگان برای کاهش قیمت، بیت کوین همچنان توانسته در کانال ۴۰ هزار دلار باقی بماند و هر بار که قیمت به کانال ۳۹ هزار دلار نفوذ کرده، خریداران توانسته اند به سرعت آن را به بالای ۴۰ هزار دلار برسانند. اقتصاددان: بیت کوین امروز در حدود قیمت ۴۰۴۰۰ دلار

با وجود چند مرحله تلاش توسط فروشندگان برای کاهش قیمت، بیت کوین همچنان توانسته در کانال ۴۰ هزار دلار باقی بماند و هر بار که قیمت به کانال ۳۹ هزار دلار نفوذ کرده، خریداران توانسته اند به سرعت آن را به بالای ۴۰ هزار دلار برسانند.

اقتصاددان: بیت کوین امروز در حدود قیمت ۴۰۴۰۰ دلار معامله می شود و نسبت به روز گذشته حدودا نیم درصد رشد کرده است. در مقیاس هفتگی هم عملکرد بیت کوین با افت ۴ درصدی همراه است.

ارزش معاملات ارز اول بازار در شبانه روز گذشته بیش از ۱۹ میلیارد دلار بوده و ارزش بازار آن هم به ۷۶۷ میلیارد دلار رسیده است.

نوسانات قیمت در حوالی ۴۰ هزار دلار در شرایطی رخ می دهد که آمار جدیدی از سختی شبکه بیت کوین منتشر شده که نشان دهنده کاهش یک درصدی آن است. از طرفی احساسات حاکم بر بازار نشان دهنده ترس شدید در میان معامله گران است. با توجه به افت حدود ۷۵۰۰ دلاری قیمت بیت کوین در هفته های اخیر، شاخص ترس و طمع بیت کوین هم به عدد ۲۲ رسیده که این عدد نشان دهنده ترس موجود در بازار است.

حفظ یک حمایت مهم در اتریوم

اتریوم هم هنوز کانال ۳۰۰۰ دلار را حفظ کرده و در حدود قیمت ۳۰۴۰ دلار معامله می شود. در مقیاس هفتگی، اتریوم افت ۵ درصدی را نشان می دهد.

ارزش معاملات ارز دوم بازار دوباره به کمتر از ۱۰ میلیارد دلار رسیده و ارزش بازار آن هم عدد ۳۶۵ میلیارد دلار را نمایش می دهد.

اتریوم هم طی روزهای گذشته چند بار به کانال ۲۹۰۰ دلار نفوذ کرده اما هر بار که این اتفاق رخ داده، خریداران خیلی زود توانسته اند قیمت را به بالای ۳۰۰۰ دلار برسانند.

هفته آرام آلت کوین ها

آلت کوین ها امروز متعادل هستند. تقریبا تعداد نمادهای مثبت و منفی به یک اندازه است. اما در میان مثبت ها، EOS بیشترین رشد را کرده و قیمت آن حدود ۶ درصد افزایش یافته است. ویوز هم با رشد ۴ درصدی در رده بعدی قرار دارد. اتریوم کلاسیک رشد ۳ درصدی داشته و مابقی ارزهای مثبت کمتر از ۳ درصد رشد کرده اند.

در میان نمادهای منفی هم تورچین، مونرو و دوج کوین با افت حدود ۲٫۵ درصدی، بیشترین کاهش قیمت را در فهرست ۵۰ ارز برتر بازار داشته اند. مابقی نمادها هم افتی کمتر از ۲ درصد را ثبت کرده اند.

در عملکرد هفتگی هم نمادها تغییرات خیلی شدیدی نداشته اند. به جز چند مورد خاص که نوسان هفتگی آن ها بیش از ۱۰ درصد بوده، مابقی نمادها هفته آرامی را پشت سر گذاشته اند.

در میان نمادهای مثبت ApeCoin با رشد ۱۱ درصدی بیشترین نوسان مثبت هفتگی را ثبت کرده است. در میان نمادهای منفی هم ویویز با افت ۱۵ درصدی، ترا با افت ۱۴ درصدی، فایل کوین با افت ۱۱ درصدی و Cosmos و تتا نتورک با افت ۱۰ درصدی بیشترین کاهش قیمت را داشته اند. مابقی نمادها هم در مقیاس هفتگی نوسان تک رقمی را ثبت کرده اند.

کاهش چشمگیر ارزش معاملات

ارزش بازار ارزهای دیجیتال با افزایش جزئی، به عدد ۱٫۸۸ تریلیون دلار رسیده است. ارزش معاملات هم نسبت به روز گذشته کاهش ۲۹ درصدی داشته و ۵۵ میلیارد دلار بوده است.

ارزش معاملات دیفای عدد ۶ میلیارد دلار را نمایش می دهد و استیبل کوین ها هم ۴۳ میلیارد دلار معامله شده اند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....