تاریخ انتشار : یکشنبه 31 فروردین 1399 - 16:52
کد خبر : 8128

بهمنی:دارایی‌های سمی باید به نقدینگی تبدیل شوند

بهمنی:دارایی‌های سمی باید به نقدینگی تبدیل شوند

به گزارش خبرگزاری اقتصاددان به نقل از خانه ملت؛ محمود بهمنی با اشاره به اینکه ما بارها بر اجرای اصل ۴۴ و خصوصی‌سازی توسط دولت تاکید داشته‌ایم، گفت: براساس گزارش دیوان محاسبات متاسفانه دولت تنها ۲۶ درصد شرکت‌های دولتی را واگذار کرده واین موضوع بیانگر آن است که از دارایی‌های موجود به نحو مطلوب استفاده

به گزارش خبرگزاری اقتصاددان به نقل از خانه ملت؛ محمود بهمنی با اشاره به اینکه ما بارها بر اجرای اصل ۴۴ و خصوصی‌سازی توسط دولت تاکید داشته‌ایم، گفت: براساس گزارش دیوان محاسبات متاسفانه دولت تنها ۲۶ درصد شرکت‌های دولتی را واگذار کرده واین موضوع بیانگر آن است که از دارایی‌های موجود به نحو مطلوب استفاده نشده است.

نماینده مردم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان در مجلس تصریح کرد: دارایی‌هایی نزد سیستم بانکی و وزارت اقتصاد و دارایی وجود دارد که بازدهی لازم را ندارند که به این دارایی‌ها اصطلاحا سمی گفته می‌شود که باید برای نگهداری از این دارایی‌های سمی هزینه‌هایی هم پرداخت شود.
وی ادامه داد: اگر دولت بتواند دارایی‌های سمی را به نقدینگی تبدیل کند ضمن افزایش بازدهی می‌تواند به مقدار زیادی کسری بودجه خود را نه در بخش هزینه‌ای بلکه در بخش سرمایه‌گذاری افزایش داده و آن را به سرمایه‌های پربازده تبدیل کند.

حذف حاشیه‌ها با عرضه اموال مازاد دولتی در بورس

بهمنی با بیان اینکه خوشبختانه اخیرا شنیده‌ایم، دولت یکسری از دارایی‌های مازاد خود را مانند شستا در بورس عرضه می‌کند، بیان داشت: دولت می‌تواند یکسری از دارایی‌های خود را در بورس با قیمت واقعی بفروشد نه اینکه اموال مازاد دولتی را با مذاکره واگذار کرده و بعد از آن هم شاهد هزار مدل نظارت، بازرسی ومسایل خاص و استیضاح باشیم.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید براینکه عرضه اموال بلا استفاده و مازاد دولتی در بازار بورس چندین مزایا دارد، اظهار داشت: دولت به دلیل ارائه اولین بخش از اموال در بورس، می‌تواند پول دریافتی را در بخش سرمایه‌گذاری مورد استفاده قرار دهد یا این نقدینگی را به بخش سرمایه بانک‌ها، شرکت‌ها، رونق تولید و … هدایت کند.
وی افزود: از سوی دیگر عرضه اموال مازاد دولتی در بازار بورس می‌تواند از ارائه قیمت‌های کاذب در بورس جلوگیری کند و این موضوع هم نقدینگی بالا و سرگردان در جامعه را به سمت بورس هدایت می‌کند و بنابراین تعادل میان پول و سرمایه ایجاد می‌شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....