در اقتصاددان به نقل از تجارتنیوز ، مرکز آمار، روند تغییرات قیمت اقلام خوراکی را در سه دسته حد مطلوب، حد هشدار و حد بحرانی بررسی کرده است. بیشترین کاهش قیمت در آذر ماه مربوط به اقلام گوجهفرنگی با منفی ۱۹٫۹ درصد و گوشت گوسفند با منفی ۰٫۹ درصد بوده است. همچنین بالاترین افزایش قیمت مربوط به خیار با ۱۹٫۵ درصد و موز با ۱۵٫۲ درصد و شیرپاستوریزه با ۱۴٫۴ درصد ثبت شده است. (اینفوگرافیک از سروناز قورچی)
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰