تاریخ انتشار : دوشنبه 9 خرداد 1401 - 21:20
کد خبر : 89547

لوازم خانگی هم گران شد؟

لوازم خانگی هم گران شد؟

مشاهدات بازار نشان می‌دهد برخی از تولیدکنندگان به‌صورت خودسرانه نسبت به افزایش قیمت محصولات خود اقدام کرده‌اند، این درحالی است که هنوز مجوزی مبنی بر افزایش قیمتها صادر نشده است و این اقدام غیرقانونی است. اخیراً عباس هاشمی دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی اعلام کرده است “با گذشت ۷۰ روز از سال جدید هنوز سیاست‌های

مشاهدات بازار نشان می‌دهد برخی از تولیدکنندگان به‌صورت خودسرانه نسبت به افزایش قیمت محصولات خود اقدام کرده‌اند، این درحالی است که هنوز مجوزی مبنی بر افزایش قیمتها صادر نشده است و این اقدام غیرقانونی است.

اخیراً عباس هاشمی دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی اعلام کرده است “با گذشت ۷۰ روز از سال جدید هنوز سیاست‌های قیمتی دولت در مورد قیمت لوازم خانگی مشخص نشده است، این درحالی است که نرخ مواد اولیه به‌صورت میانگین حداقل ۲۰ تا ۵۰ درصد افزایش یافته و از سوی دیگر نیز با افزایش دستمزد، افزایش هزینه حمل‌ونقل، تغییر مبنای نرخ ارز در گمرک مواجه هستیم”.

او تأکید کرد: با توجه به اینکه قیمت ۵ قلم کالا از گروه لوازم خانگی در ستاد تنظیم بازار تعیین می‌شود این نهاد در مورد درخواست تولیدکنندگان برای تعدیل قیمت‌ها متناسب با قیمت مواد اولیه و نهاده‌های تولید پاسخی نداده است.

افزایش خودسرانه قیمت لوازم خانگی

اظهارات دبیرکل انجمن صنایع لوازم خانگی درحالی مطرح می‌شود که مشاهدات بازار نشان می‌دهد برخی از تولیدکنندگان به‌صورت خودسرانه نسبت به افزایش قیمت محصولات خود اقدام کرده‌اند، این درحالی است که هنوز مجوزی مبنی بر افزایش قیمتها صادر نشده است و این اقدام غیرقانونی است.

به گزارش اقتصاددان به نقل از تسنیم ،  فروشندگان لوازم خانگی نیز اعلام می‌کنند لیست قیمت‌های جدید از سوی برخی از تولیدکنندگان ارسال شده است و آنها باید براساس قیمت‌های جدید محصولات را به فروش برسانند. اقدام خودسرانه تولیدکنندگان در افزایش قیمت لوازم خانگی نشان می‌دهد باید وزارت صنعت و به‌ویژه ستاد تنظیم بازار به این موضوع ورود پیدا کنند و اگر موافقتی مبنی بر افزایش قیمت‌ها مصوب شده است آن را رسانه‌ای کنند در غیر این صورت باید با متخلفین برخورد لازم صورت گیرد.

این در حالیست که پیش‌تر، محمد مهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برنامه وزارت صمت در راستای واردات لوازم خانگی در امسال و اینکه هنوز نیاز داریم نقش حمایتی را ایفا کنیم، اظهار کرده بود، این نقش حمایتی لازم است تا صنعت به سطحی از بلوغ و توانمندی برسد.

به گفته این مقام مسئول بیشتر واحدهای تولید لوازم خانگی با ۳۰۰ تا ۴۰۰ شرکت کوچک صنعتی همکاری می‌کنند که این شرکت‌ها اشتغال ایجاد کردند و در حال حرکت به سمت بلوغ و دانش‌بنیان شدند هستند. بنابراین تولیدکنندگان هنوز به زمان نیاز دارند و نمی‌توان از آنها خواست که دفعا دانش محور شوند.

برادران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه تولیدکنندگان چند سال به زمان برای تداوم ممنوعیت واردات نیاز دارند، اظهار کرد: در حال‌ حاضر روند تولید لوازم خانگی رو به رشد است و حتی در برخی محصولات خود تولیدکنندگان معتقدند به توانمندی رسیده‌اند و داوطلب رقابت با محصولات وارداتی هستند. اما هنوز باید تامل بیشتری شود. همچنین اگر بتوانیم تولید انبوه را دنبال کنم، می‌توانیم افق‌های صادراتی هم داشته باشیم.

 

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....