تاریخ انتشار : جمعه 1 مرداد 1400 - 23:42
کد خبر : 54604

افت قیمت نفت در آخرین روز معاملات هفته

افت قیمت نفت در آخرین روز معاملات هفته

از آنجا که قیمت نفت در اوایل هفته افت قابل توجهی را تجربه کرد اما پس از آن توانست این ضررها را جبران کند، بازار این هفته را بدون تغییر به پایان رساند. اقتصاددان؛ به گزارش رویترز، از آنجا که انتظار می‌رفت با بهبود تقاضا، بازار با محدودیت عرضه مواجه خواهد شد، قیمت نفت پس

از آنجا که قیمت نفت در اوایل هفته افت قابل توجهی را تجربه کرد اما پس از آن توانست این ضررها را جبران کند، بازار این هفته را بدون تغییر به پایان رساند.

اقتصاددان؛ به گزارش رویترز، از آنجا که انتظار می‌رفت با بهبود تقاضا، بازار با محدودیت عرضه مواجه خواهد شد، قیمت نفت پس از افت قابل توجه در روز دوشنبه، بازگشت را تجربه کرد. با این حال روز جمعه باز هم به زیر کانال ۷۴دلاری سقوط کرد اما به نظر می‌رسد که معاملات این هفته را بدون تغییر به پایان برساند.

قیمت نفت و سایر دارایی‌های با ریسک بالا در ابتدای هفته به دلیل نگرانی در خصوص تاثیر افزایش موارد ابتلا به نوع دلتای کووید-۱۹ در ایالات متحده، بریتانیا و ژاپن و سایر مناطق روی اقتصاد و تقاضا، کاهش یافت.

معاملات آتی نفت خام برنت پس از جهش ۲٫۲درصدی در روز پنجشنبه، امروز ۱۱سنت معادل ۰٫۲درصد کاهش یافت و به ۷۳دلار و ۶۸سنت در هر بشکه رسید. همچنین معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا به دنبال رشد ۲٫۳درصدی روز گذشته، با ۱۸سنت معادل ۰٫۳درصد افت، به قیمت ۷۱دلار و ۷۳سنت در هر بشکه مورد معامله قرار گرفت.

استفن برناک از کارگزاری نفت PVM اذعان داشت: “به وضوح، روند صعودی دوباره بازگشته است. اما این بدان معنا نیست که نگرانی‌های ویروس کرونا به طور کامل از بین رفته است.”

برنت پس از افت برای سه هفته متوالی، به نظر می‌رسد که قرار است این هفته را بدون تغییر به پایان برساند. احتمالا وضعیت نفت خام ایالات متحده نیز مانند برنت باشد و هفته را با ثبات تمام کند.

هر دو شاخص روز دوشنبه ۷درصد سقوط را تجربه کرد؛ اما از آنجا که سرمایه‌گذاران انتظار دارند تقاضا قوی باقی بماند و بازار از سوی کاهش ذخایر نفت و همچنین افزایش نرخ واکسیناسیون حمایت دریافت کند، همه این ضررها جبران شد.

در پی توافق روز یکشنبه سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدان آن (اوپک پلاس) مبنی بر افزایش عرضه ۴۰۰هزار بشکه در روز از ماه آگوست، انتظار می‌رود رشد تقاضا از عرضه پیشی بگیرد.

تحلیلگران ANZ در گزارشی اظهار کردند که جذب این ۴۰۰هزار بشکه توسط بازار برای ایجاد تعادل کافی نیست، و موجودی ذخایر در ایالات متحده و سراسر کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی همچنان رو به کاهش است.

ارقام دولتی نشان داد که موجودی نفت خام ایالات متحده هفته گذشته برای نخستین بار از ماه می ۲٫۱میلیون بشکه افزایش یافته است. اما ذخایر در محل تحویل نفت خام ایالات متحده در کوشینگ، اوکلاهما به کمترین حد خود از ژانویه ۲۰۲۰ رسیده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....