تاریخ انتشار : شنبه 29 خرداد 1400 - 12:11
کد خبر : 50637

احتمال کاهش قیمت بیت‌کوین

احتمال کاهش قیمت بیت‌کوین

احتمال کاهش قیمت بیت‌کوین تا ۳۵ هزار دلار هم وجود دارد قیمت بیت‌کوین در روزهای گذشته موفق به حفظ ناحیه حمایتی ۴۰ هزار دلاری نشد و سقوط تازه‌ای را آغاز کرد. در این سقوط ابتدا شاهد رسیدن به ۳۹ هزار دلار و پس از آن به ۳۸ هزار دلار بودیم و پس از آن بیت‌کوین

احتمال کاهش قیمت بیت‌کوین تا ۳۵ هزار دلار هم وجود دارد

قیمت بیت‌کوین در روزهای گذشته موفق به حفظ ناحیه حمایتی ۴۰ هزار دلاری نشد و سقوط تازه‌ای را آغاز کرد. در این سقوط ابتدا شاهد رسیدن به ۳۹ هزار دلار و پس از آن به ۳۸ هزار دلار بودیم و پس از آن بیت‌کوین حتی تا ۳۷ هزار دلار هم سقوط کرد. رسیدن قیمت بیت‌کوین به بازه ۳۷ هزار تا ۳۶ هزار دلار می‌تواند باعث سقوط بیشتر به ۳۵ هزار تا ۳۱ هزار دلار شود. پس از اعلام برنامه‌های فدرال رزرو مبنی بر اینکه قصد دارد در سال ۲۰۲۳، نرخ بهره را دو بار افزایش دهد، قیمت بیت‌کوین با کاهش همراه شد. همزمان با سقوط قیمت بیت کوین، بازارهای سهام هم با کاهش ارزش همراه شدند. به گزارش کوین تلگراف، قیمت بیت‌کوین پس از انتشار اخبار پیرامون افزایش نرخ بهره بانکی به سطح حمایت کلیدی خود کاهش یافت. از سوی دیگر، شاخص داوجونز و S&P500 هم با ضرر همراه شدند. جروم پاول، چندی پیش اعلام کرد که فدرال رزرو زودتر از چیزی که انتظار می‌رفت، اقدام به افزایش نرخ بهره خواهد کرد. قیمت بیت‌کوین پس از اظهارات پاول به زیر حمایت ۴۰ هزار دلاری رسید و تا ۳۸,۳۰۰ دلار پایین رفت. در سوی دیگر، شاخص داوجونز و S&P500 به‌ترتیب ۰.۷۷ و ۰.۵۴ درصد از ارزش خود را از دست دادند.

به گزارش اقتصاددان به نقل از تعادل  ، برخی از اقتصاددان‌ها با ابراز نگرانی از سیاست‌های تازه بانک مرکزی امریکا، معتقدند که این کار تورم را افزایش می‌دهد. گفته می‌شود که تصمیم پاول انتظارات در ارتباط با تورم را از ۲.۴ درصد به ۳.۴ درصد می‌رساند. پاول افزایش تورم را «موقتی» توصیف می‌کند. قیمت‌ها در امریکا در بیشترین میزان ۱۳ سال گذشته خود قرار دارند و تحلیلگران نگرانند افزایش تورم بر احیای اقتصادی پس از کرونا تأثیرگذار باشد. پاول اشاره‌ای به زمان کاهش خریدهای ماهیانه ۱۲۰ میلیارد دلاری اوراق قرضه نکرد، اما به نظر می‌رسد با توجه به سیاست افزایش نرخ بهره در سال ۲۰۲۳، کاهش خرید اوراق بهادار بسیار زودتر از سال ۲۰۲۳ کلید می‌خورد.

     آیا بیت‌کوین می‌تواند محدوده نوسانات فعلی خود را حفظ کند؟

قیمت بیت‌کوین روز سه‌شنبه الگوی سر و شانه وارونه صعودی خود را در تایم فریم ۴ ساعته تکمیل کرد، اما موفق نشد به هدف ۴۵,۵۰۰ دلاری این الگو برسد و در ۴۱,۳۵۰ دلار با مقاومت مواجه شد. تحلیلگران می‌گویند سقوط قیمت اخیر از ۴۰هزار دلار و رسیدن به ۳۸ هزار دلار، تنها یک نوسانات عرضی ساده است. داده‌های کریپتوکوانت، نشان می‌دهد که حجم سرمایه‌های ورودی به صرافی‌های بزرگ ثابت است و سرمایه‌های خروجی ماینرها سیری صعودی دارد. کریپتوکوانت از این عوامل به عنوان نشانه‌هایی نزولی یاد می‌کند. رسیدن قیمت بیت‌کوین به بازه ۳۷ هزار تا ۳۶ هزار دلار می‌تواند باعث سقوط بیشتر به ۳۵ هزار تا ۳۱ هزار دلار شود. چراکه معامله‌گران توییتری عنوان می‌کنند که در آن ناحیه سفارش‌گذاری کرده‌اند. قیمت بیت‌کوین در حال حاضر در زیر فیبوناچی ۵۰ درصدی معامله می‌شود که از جهش ۳۴,۸۲۲ دلار تا ۴۱,۳۸۰ دلار تشکیل شده بود. قیمت فعلی بیت‌کوین پایین‌تر از میانگین متحرک ساده ۱۰۰ روزه در ۳۹ هزار دلار نیز هست. اگر قیمت بیت‌کوین به زیر ۳۷ هزار و ۲۰۰ دلار برسد، احتمال سقوط بیشتر تا حمایت ۳۶ هزار و ۵۰۰ دلار وجود دارد. شکستن این حمایت، راه را برای سقوط تا ۳۵ هزار دلار باز می‌کند. در صورتی که قیمت بیت‌کوین بالای ۳۷ هزار و ۲۰۰ دلار بماند، احتمال آغاز یک روند صعودی تازه وجود دارد. شکسته‌شدن مقاومت خط روند می‌تواند منجر به رسیدن به ۳۹ هزار و ۵۰۰ دلار شود که به عنوان یک مقاومت عمل می‌کند. در این ناحیه میانگین متحرک ساده ۱۰۰ ساعته قرار دارد. عبور از این مقاومت به احتمال زیاد شروع‌کننده جهشی تازه تا بالای ۴۰هزار دلار خواهد بود. پراهمیت‌ترین مقاومت‌های بیت‌کوین هم به‌ترتیب در ۳۸,۲۰۰ دلار، ۳۸,۵۰۰ دلار و ۴۰,۰۰۰ دلار تشکیل شده‌اند.

     دارندگان بیت‌کوین  باز هم اقدام به خرید کرده‌اند

به گزارش ایسنا، به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که برای نخستین‌بار از ماه اکتبر، دارندگان بیت‌کوین بسیار بیشتر از آنکه دست به فروش دارایی خود بزنند اقدام به خرید کرده‌اند. این بدان معنا خواهد بود که با فروش انجام شده که غالب توسط معامله‌گران خرد صورت گرفته، تمرکز بیت‌کوین در اختیار دارندگان و معامله گران بزرگ آن بیش از پیش افزایش داشته است. در این مطالعه منحصرا به رفتار معامله گران قدیمی با سابقه حداقل ۶ ماه نگهداری بیت‌کوین پرداخته شده است. سهم دارندگان بزرگ بیت‌کوین از کل بیت‌کوین‌های موجود به رقم بالا و کم‌سابقه‌ای رسیده است. تخمین زده می‌شود در جریان اصلاح اخیر بازار، دارندگان و شرکت‌های بزرگ حدود ۹۰ هزار بیت کوین را خریداری کرده باشند که در صورت صحت این مساله، اکنون آنها مالک حدود ۴۹ درصد کل بیت‌کوین‌های بازار هستند. ارزش این بیت‌کوین‌ها چیزی در حدود ۳۶۰ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود. (ارزش کل بازار بیت‌کوین در حال حاضر حدود ۷۲۶ میلیارد دلار تخمین زده می‌شود.) همزمان با افزایش امیدواری‌ها نسبت به آغاز دور جدید صعود بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتالی، شرکت مایکرواستراتژی- از جمله بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران سازمانی در بیت‌کوین- اعلام کرد حدود نیم میلیارد دلار دیگر بیت‌کوین خریداری می‌کند. آمارها همچنین حاکی از آن است که دارندگان بزرگ بیت‌کوین موسوم به نهنگ‌ها در حال انتقال مقادیر قابل توجهی از دارایی‌های خود از صرافی‌ها به کیف‌های پولشان هستند.

     بانک جهانی: بیت‌کوین را به عنوان پول به رسمیت نمی‌شناسیم

بانک جهانی، درخواست السالوادور برای کمک به دوران گذار این کشور در استفاده از بیت‌کوین به عنوان پول قانونی را رد کرد. بانک جهانی، اثرات مربوط به مسائل زیست‌محیطی و عدم شفافیت بیت‌کوین را به عنوان دلایل رد درخواست السالوادور مطرح کرده و عنوان کرد، از اقدام این کشور برای پذیرش بیت‌کوین به عنوان ارز رسمی پشتیبانی نمی‌کند. سخنگوی بانک جهانی اظهار کرد: «دولت السالوادور برای پیاده‌سازی تغییرات مربوط به پذیرش بیت‌کوین در این کشور، از ما درخواست کمک کرده است؛ اما با توجه به کاستی‌های بیت‌کوین در زمینه مسائل زیست‌محیطی و شفافیت، حمایت بانک جهانی از این اقدام ممکن نیست.» با این حال، بانک جهانی این وعده را داد که در موضوعات دیگری از جمله «شفافیت ارزی و فرآیندهای قانون‌گذاری» می‌تواند به این کشور کمک کند. در این میان، برخی از بیت کوینر‌های مشهور نیز بی‌آنکه از تصمیم بانک جهانی متعجب باشند، نارضایتی خود را در این باره ابراز کردند. آنتونی پمپلیانو، از طرافداران پروپاقرص بیت کوین، در واکنش به این خبر در توییتر خود گفت: «بانک جهانی روش کسب درآمد از طریق بیت‌کوین را بلد نیست.» سامسون مو، مدیر ارشد استراتژی شرکت بلاک‌استریم، خالق بازی اینفینیت فلیت، با عصبانیت از این خبر، خواستار برچیده‌شدن بانک جهانی شد. قانونی که نایب بوکله، رییس‌جمهور السالوادور، برای بیت‌کوین به تصویب رساند، هیجان زیادی را در میان هواداران بیت‌کوین در سرتاسر جهان برانگیخت؛ اما انتقادات بسیاری را هم متوجه خود کرد. استیو هانکه، اقتصاددان مشهور امریکایی، در مصاحبه‌ای گفت که قانونی‌شدن بیت‌کوین در السالوادور به عنوان پول رسمی، «ممکن است اقتصاد این کشور به‌کلی را نابود کند.» صندوق بین‌المللی پول (IMF) نیز درباره پذیرش بیت‌کوین در السالوادور، اشتیاق چندانی از خود نشان نداد. کوین تلگراف پیش‌تر در گزارشی اعلام کرد که این موضوع، ممکن است مذاکرات با صندوق بین‌المللی پول به‌منظور دریافت وام ۱ میلیارد دلاری برای حمایت از اقتصاد این کشور را تحت تأثیر قرار دهد. جری رایس سخنگوی صندوق بین‌المللی پول، اظهار کرد که پذیرش بیت‌کوین به عنوان پول رسمی، نگرانی‌های بسیاری را در حوزه‌های مالی، حقوقی و اقتصاد کلان به‌همراه دارد که نیازمند «تجزیه و تحلیل بسیار دقیق» است.

 

خواننده معزز سلام ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر بالا در پایین صفحه ( ثبت دیدگاه) موجب امتنان است .

 

ع

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....