تاریخ انتشار : سه شنبه 30 شهریور 1400 - 22:45
کد خبر : 61584

گزینه ریاست صداوسیما چه کسی است؟

گزینه ریاست صداوسیما چه کسی است؟

از پیمان جبلی معاون فعلی برون مرزی صداوسیما، به عنوان جدی ترین گزینه ریاست بر سازمان یاد می‌شود. این روزها تغییرات مدیریتی صداوسیما به تیتر اصلی رسانه‌ها و روزنامه‌ها تبدیل شده است. هنوز نه خبری به صورت رسمی اعلام شده است و نه تکذیب و پس از مدت‌ها شایعه و گمانه زنی درباره خداحافظی عبدالعلی علی عسکری

از پیمان جبلی معاون فعلی برون مرزی صداوسیما، به عنوان جدی ترین گزینه ریاست بر سازمان یاد می‌شود.

این روزها تغییرات مدیریتی صداوسیما به تیتر اصلی رسانه‌ها و روزنامه‌ها تبدیل شده است. هنوز نه خبری به صورت رسمی اعلام شده است و نه تکذیب و پس از مدت‌ها شایعه و گمانه زنی درباره خداحافظی عبدالعلی علی عسکری با صداوسیما پس از پنج سال پر فراز و نشیب حالا جدی ترین گزینه‌ای که نامش در محافل رسمی و غیررسمی مطرح می‌شود پیمان جبلی است.

با ریاست جبلی بر صداوسیما، سکان مدیریت سازمان به یکی از معاونان شناخته شده صداوسیما می‌رسد که چند سالی است معاون برون مرزی صداوسیماست و در همین بخش از سازمان هم با چالش‌های مختلفی رو به رو بوده است. در زیر مروری بر زندگی حرفه‌ای و شغلی جبلی داریم تا بهتر بتوانید گزینه جدید ریاست صداوسیما را بشناسید.

از تحصیل در دانشگاه امام صادق (ع) تا ورود به صداوسیما

جبلی با حکم خود علی عسکری از ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ تا همین امروز در سمت معاون برون‌مرزی او، سکاندار هدایت سرویس‌های رادیویی و تلویزیونی بین‌المللی رسانه ملی بوده است. او البته در همین زمان مشاغل دیگری از جمله تدریس در دانشگاه صداوسیما را هم بر عهده داشته است و البته طبق اطلاع رسانی برخی کانال‌های خبری او به دلیل مشغله سنگین‌تر ریاست صداوسیما از پذیرفتن پایان نامه‌های دانشجویی در دانشگاه صداوسیما امتناع کرده است.

پیمان جبلی سال ۱۳۴۵ در خانواده‌ای مذهبی در محله شمیران تهران به دنیا آمده است و از جمله مدیران صداوسیماست که مطابق با رشته تحصیلی خود سال‌ها در این سازمان در سطوح مختلف، تجربیات متعددی را پشت سر گذاشته است.

جبلی در سال ۱۳۷۲ مدرک کارشناسی ارشد را در رشته معارف اسلامی و تبلیغ از دانشگاه امام صادق (ع) اخذ کرد و اکنون به زبان عربی مسلط است. او همچنین سال ۱۳۸۳ در رشته فرهنگ و ارتباطات، با مدرک دکتری از دانشگاه امام صادق (ع) فارغ‌التحصیل شد و امروز به عنوان عضو هیأت علمی و استادیار دانشگاه صداوسیما نیز مشغول به کار است.

او در این سال‌ها مسئولیت‌های مختلفی در بخش‌های خبری و در معاونت سیاسی صداوسیما بر عهده داشته است. دبیری اخبار خارجی بخش شامگاهی رادیو، دبیری اخبار خارجی و داخلی اخبار تلویزیون، سردبیری اخبار سراسری شبکه دو سیما، مدیرکلی اخبار داخلی واحد مرکزی خبر، مدیرکلی اخبار شبکه العالم، مدیریت دفتر شبکه العالم در بیروت از جمله این مسئولیت هاست.

مشی سیاسی با رویکردی علمی

حضور جبلی در برخی مسئولیت‌های سیاسی مثل معاونت رسانه‌ای دبیر شورای عالی امنیت ملی در زمان تصدی سعید جلیلی باعث شد تا حضور پررنگ‌تری در بخش‌های خبری و سیاسی سازمان داشته باشد که معاونت خبر سابق که امروز به معاونت سیاسی شهرت دارد از این قبیل مسئولیت هاست و در زمان ۲ ساله ریاست محمد سرافراز بر صداوسیما صورت گرفت.

جبلی طی سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳ به‌عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در تونس فعالیت کرد و حضور در بخش‌های مختلف میدان سیاست خارجی باعث شد در دوران ریاست علی عسکری به عنوان معاون برون مرزی صداوسیما منصوب شود که در این بازه پنج ساله شبکه‌های برون مرزی با چالش‌های مختلف کمبود بودجه و تهدید و مسدود شدن سایت‌ها و ماهواره‌ها مواجه شدند.

با این حال در همین دوران شبکه‌های مختلفی هم توسط وی افتتاح و یا به حالت ۲۴ ساعته درآمد.

مواضع و دیدگاه‌های مرتبط با مردم در داخل و منطقه

از جمله اقدامات جبلی راه اندازی شبکه العالم سوریه بود که حالا بیش از ۲ سال از راه اندازی آن می‌گذرد. جبلی ابتدای امسال گفتگویی با خبرگزاری مهر داشت که درباره راه اندازی یک شبکه تلویزیون که برای اولین بار در خارج از مرزهای ایران صورت گرفته بود گفت: «یکی از دلایل اصلی راه اندازی شبکه العالم سوریه و یکی از عواملی که انگیزه ما را برای راه اندازی این شبکه چند برابر کرد تأکیدات شهید سردار سلیمانی برای حفظ دستاوردهای جبهه مقاومت بود. تعبیر ایشان این بود که خون فرزندان ما و رزمندگان جبهه مقاومت که برای تثبیت این جبهه و دستاوردها در سوریه، عراق و مناطق دیگر ریخته شده نباید به هدر رود و یا به تعبیر آن شهید بزرگوار ما بر گروه‌های تروریستی و دشمنان محور مقاومت غلبه کردیم و حالا در عرصه افکاری عمومی بقیه نباید روی این موج سوار شوند و بخواهند منطقه را در سمت و سویی مخالف با اهداف مقاومت پیش ببرند.»

جبلی همچنین در همین گفتگو به یک رویکرد درباره سریال سازی داخلی و خارجی اشاره می‌کند و با اشاره به صنعت سریال سازی ترکیه می‌گوید: برخی سریال‌هایی که ما در داخل کشور تولید می‌کنیم، الزاماً مطابق اهداف ما در بیرون مرزها نیست. در مورد ترکیه هم شما کافی است سریال‌های پخش خارجی‌شان را با سریال‌هایی که در داخل کشورشان تولید و پخش می‌شود مقایسه کنید. حجمی از غم و اندوه و سیاه‌نمایی که در سریال‌های داخلی ترکیه وجود دارد، به‌هیچ‌وجه در سریال‌های خارجی‌شان انعکاس ندارد. همه سریال‌های ترکیه‌ای که برای مخاطب خارجی در نظر گرفته شده، نشان‌دهنده اقتدار و زیبایی و جنبه‌های مثبت تاریخی فرهنگی و اجتماعی این کشور هستند.

 

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

برچسب ها : ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....