تاریخ انتشار : شنبه 8 بهمن 1401 - 13:53
کد خبر : 113393

چند پرسش مهم از فرزین

چند پرسش مهم از فرزین

محمدرضا فرزین آدم خوشبختی است که می‌تواند بدون دردسر از شبکه اجتماعی- آمریکایی توئیتر استفاده کند و بدون روبه‌رو شدن با رسانه‌نگاران هرچه دلش بخواهد را بنویسد. وی در توئیت تازه خود نوشته است: ما یک روز خوب، یک روز معمولی و یک روز ناپایدار را در عملیات احیای ثبات قیمت ارز گذراندیم. در فرصت

محمدرضا فرزین آدم خوشبختی است که می‌تواند بدون دردسر از شبکه اجتماعی- آمریکایی توئیتر استفاده کند و بدون روبه‌رو شدن با رسانه‌نگاران هرچه دلش بخواهد را بنویسد. وی در توئیت تازه خود نوشته است: ما یک روز خوب، یک روز معمولی و یک روز ناپایدار را در عملیات احیای ثبات قیمت ارز گذراندیم. در فرصت آخر هفته، تیم بانک مرکزی با بررسی‌ عوامل و رفع اشکالات به مداخله و نرخ‌سازی خود ادامه خواهد داد.
به گزارش اقتصاددان به نقل از جهان‌صنعت،  از آقای فرزین می‌پرسیم:
یکم- روز معمولی کدام روز بود؟ برپایه کدام نشانه‌ها این روز را معمولی می‌دانید؟ روز ناپایدار کدام روز بود؟ نشانه‌های ناپایداری کدامند؟ سرانجام اینکه روز خوب کدام روز هفته بود و نشانه‌های روز خوب از نظر دولت و بانک مرکزی چیست؟ شاید آقای فرزین بگوید من می‌دانم و دولت و آنها که باید بدانند و لازم نیست شهروندان معمولی بدانند، اما اگر ایشان نتواند درست و دقیق و براساس حق دانستن شهروندان توضیح دهد، آنها خودشان تفسیر و تحلیل خواهند کرد و ممکن است رفتارشان چیزی نباشد که دولت می‌خواهد.
دوم- فرزین از روی عمد یا از روی سهو از لفظ و اصطلاح «عملیات» نام برده است که یک اصطلاح با ماهیتی جنگی است. اگر ایشان از روی عمد این اصطلاح را به کار گرفته است خوب است بگوید در این عملیات برای احیای ثبات قیمت عملیات، دشمن کیست و ایشان با کدام ابزار به جنگ کدام دشمن رفته است. نیک می‌دانیم شهروندان ایرانی قدرتی ندارند که نمی‌توان آنها را دشمن فرض کرد و حتما فرزین نیز راضی نیست شهروندان را دشمن بداند. بنابراین باید بگوید منظورش از عملیات چیست و دشمن ثبات‌سازی را کدام نیروها می‌داند.
سوم- پرسش مهم و بنیادین این است که آقای رییس بانک مرکزی با کدام ابزار مادی قابل دیدن و دارای قدرت واقعی به جنگ رفته است. واقعیت این است که دلار در ایران خواهان قابل اعتنایی دارد و شهروندان معمولی ایرانی نیز به جایی رسیده‌اند که هر میزان ریال پس‌اندازشده خود را با شتاب تبدیل به دلار می‌کنند و نیک می‌دانند از سال ۱۳۹۱ تا امروز قیمت هر دلار آمریکا ۴۰ برابر شده است. یعنی اگر یک خانواده معمولی در سال ۱۳۹۱ یک میلیون تومان داشت و با آن دلار خریده بود الان ۴۰ میلیون تومان دارایی داشت. آقای فرزین بهتر است بداند با ابزارهای کهنه‌شده مثل تثبیت قیمت نمی‌توان در نبردهای امروز پیروز شد. اگر ایشان جواب دهد با کدام انباشت‌دار می‌خواهد به جنگ برود، شاید مردم را شاد کند.

مخاطب گرامی، ارسال نظر پیشنهاد و انتقاد نسبت به خبر فوق در بخش ثبت دیدگاه، موجب امتنان است.

 

ع

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....