تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1399 - 13:45
کد خبر : 9549

قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟/ تاثیر جنگ تجاری و کرونا بر روی طلا

قیمت طلا تا کجا پیش خواهد رفت؟/ تاثیر جنگ تجاری و کرونا بر روی طلا

به گزارش اقتصاددان به نقل از سایت طلا، طلا انتظار این را میکشد تا بالا گرفتن هرچه بیشتر تنش‌های میان این دو کشور بالاخره مرز ۱۸۰۰ دلار را نیز فتح کند. با توجه شرایط موجود یعنی تنش‌های سیاسی-جغرافیایی موجود میان آمریکا و دیگر کشور با محوریت چین ممکن است که سرمایه گزاران با شروع یک

به گزارش اقتصاددان به نقل از سایت طلا، طلا انتظار این را میکشد تا بالا گرفتن هرچه بیشتر تنش‌های میان این دو کشور بالاخره مرز ۱۸۰۰ دلار را نیز فتح کند.

با توجه شرایط موجود یعنی تنش‌های سیاسی-جغرافیایی موجود میان آمریکا و دیگر کشور با محوریت چین ممکن است که سرمایه گزاران با شروع یک جنگ تجاری دیگر، تاریخ را تکرار کنند.

این اختلافات میان روابط چین و آمریکا به سال گذشته برمیگردد یعنی هنگامی که پس اعتراضات ضد دولتی در هنگ کنگ چین قانونی را به تصویب رساند که به واسطه آن چین قانون امنیت ملی را به هنگ کنگ تحمیل میکرد. این قانون امکان درگیری بین نیروهای امنیتی چین و تظارهرات کنندگان طرفدار دموکراسی در چین را به وجود می آورد. همچنین این امکان را فراهم میکرد که ایلات متحره آمریکا بتواند روابط اقتصادی ویژه هنگ کنگ را مورد بازبینی قرار دهد. هردو این قوانین با هدف تضعیف هنگ کنگ تصویب شد.

آمریکا این پیشنهاد چین را فاجعه بار خواند و آن را محکوم کرد و از چین درخواست کرد تا در آن تجدید نظر کند.

یک تحلیلگر روابط ژئوپلوتیکال گفت که این موضوع میتواد باعث بیشتر شدن اعتراضات و درگیری‌ها در چین شود و در نتیجه روابط میان چین آمریکا نیزه تیره تر خواهد شد.

همه این شرایط باعث میشود بتوانیم فتح ۱۸۰۰ دلاری طلا را نه تنها معقول بلکه کاملا عملی بدانیم هرچند همه ما میدانیم که طلا برای ۱۸۰۰ دلاری شدن راه دشواری را در پیش رو دارد.

در حال حاضر قیمت طلا ۱۷۳۳ دلار است که حدس میزنیم دلیل ماندن طلا در این محدوده بعضی از بازار‌ها سهام نسبتا قوی، ارزش دلار آمریکا و امکان از بین رفتن بیماری کرونا در کوتاه مدت است.

تلاش جهان برای بازگشت به شرایط نرمال و تاثیر آن بر ارزش طلا
به نظر می رسد که در کشور‌های جهان موارد جدید ابتلا به ویروسا کرونا در حال کاهش است چرا که طبق آمار‌ها جهان در اوج ابتلا به بیماری ناشی از این ویروس قرار گرفته است.

تا به امروز ۲.۱۷ ملیون نفر در سرتا سر جهان به ین بیماری مبتلا شده اند که ۱.۹۹ ملیون نفر بهبود یافته اند و ۳۳۶ هزار نفر نیز جان خود را از دست داده اند. حقیقت غم انگیز این است که احتمال میرود جهان تا دو سال دیگر درگیر این بیماری خواهد بود و مشخص نیست که با توجه به از سرگیری فعالیت‌های اقتصادی شاهد اافزایش این بیماری همه گیر خواهیم بود یا نه. بهر حال تا زمان تولید واکسن این بیماری همچنان همه این مشکلات ادامه خواهند یافت.

بسیاری متخصصان عفونی آمریکا معتقدند که این واکسن میتواند تا دی ماه سال جاری در دسترس قرار بگیرند.

جهان در حال تلاش کردن است که به وضعیت نرمال خود باز گردد و این باز گشت به وضعیت نرمال هزینه‌های زیادی در بر دارد. ابتدای همه هزینه‌های کلان موجود است یعنی هزینه‌هایی که برای کمک به مردم در این شرایط صورت گرفت و البته هزینه‌های مقابله با ویروس کرونا. این هزینه‌ها بدهی‌های عظیمی را برای دولت‌ها و البته دولت آمریکا به وجود آورد. دولت آمریکت در ماه گذشته توانست یک رکورد جدید در مقدار بدهی‌هایش ثبت کند.

از جمله نتایجی که میتوان از این بحران اقتصادی پیش بینی کرد کاهش ارزش دلار آمریکا و گران شدن چشمگیر قیمت طلا طی پنج و یا حتی ده سال آینده باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....