تاریخ انتشار : پنجشنبه 16 مرداد 1399 - 14:07
کد خبر : 14484

فرماندار: خروج گندم از هشترود قاچاق محسوب می‌شود

فرماندار: خروج گندم از هشترود قاچاق محسوب می‌شود

اقتصاددان – فرماندار هشترود گفت: خروج گندم از شهرستان قاچاق محسوب شده و با متخلفان برابر قانون مبارزه با قاچاق برخورد خواهد شد. امین امینیان روز پنجشنبه در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز این شهرستان افزود: خرید گندم تنها در سیلوها و مراکز تعیین شده از سوی جهاد کشاورزی مجاز بوده و حمل

اقتصاددان – فرماندار هشترود گفت: خروج گندم از شهرستان قاچاق محسوب شده و با متخلفان برابر قانون مبارزه با قاچاق برخورد خواهد شد.

امین امینیان روز پنجشنبه در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز این شهرستان افزود: خرید گندم تنها در سیلوها و مراکز تعیین شده از سوی جهاد کشاورزی مجاز بوده و حمل آن به سایر شهرستان ها ممنوع است.

وی افزود: برخی دلالان که با آغاز برداشت گندم در شهرستان فعال تر می شوند اقدام به خرید و انتقال گندم می کنند که با آنها برخورد خواهد شد و کشاورزان نیز باید محصول خود را به نمایندگان مستقر در روستاهاف شهرها و یا کارخانه های آردسازی بفروشند.

امینیان با انتقاد از عملکرد اداره غله در هشترود گفت: متاسفانه سازمان غله استان مصالح و منافع ملی را فدای مصلحت های شخصی و سلیقه ای کرده و با محروم نمودن چند سیلوی منطقه ازخرید گندم باعث آسیب های جبران ناپذیر به سرمایه گذاران  ، سیلوداران و سردرگمی کشاورزان گندم کار شهرستان شده است.
وی افزود: فرمانداری هشترود دراین راستا و برای رعایت حق و حقوق تولید کننده و مصرف کننده موضوع را از طریق مقامات استانی از جمله استاندار پیگیری کرده و می کند.
امینیان همچنین از کشف ۱۶۰۰ دستگاه اکسیژن سنج که توسط یک سوئدی در حال حمل بود خبرداد و گفت: فعلا نمونه مارک این اکسیژن سنج و قیمت  در بازار موجود نیست و ارزش این محموله بیش از ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان است.

وی گفت: نظارت سیستمی با راه اندازی سامانه های الکترونیکی از موثرترین راهکارها برای پیشگیری از قاچاق کالا و توزیع عادلانه آن است.
فرماندار شهرستان هشترود گفت: امروزه قاچاق کالا در کشور صدمات جبران ناپذیر به بدنه اقتصادی کشور و معیشت مردم وارد کرده و موجب جولان دلالان در جامعه شده است که راه اندازی سامانه برای کالاهای اساسی می تواند در این امر مفید و کارساز باشد.

تشدید نظارت ها و ایجاد سامانه های الکترونیکی جامع انبارها، نهاده های دامی و کشاورزی، سوخت، برق دارنمودن چاه های کشاورزی، ساماندهی تولید ارز دیجیتال، تامین سوخت ماشین آلات کشاورزی  و نظارت دقیق بر بازار و شناسنامه دارکردن لوازم خانگی و دام های سنگین شهرستان از جمله بحث های طرح شده در این جلسه بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....