تاریخ انتشار : جمعه 7 خرداد 1400 - 21:19
کد خبر : 48522

صعود قیمت نفت با داده های اقتصادی امیدوار کننده آمریکا

صعود قیمت نفت با داده های اقتصادی امیدوار کننده آمریکا

به دنبال انتشار داده‌های اقتصادی قوی آمریکا و امیدواری به افزایش تقاضا، که توانست بخشی از نگرانی‌های مربوط به عرضه بیشتر نفت ایران را جبران کند، قیمت برنت به یک قدمی کانال ۷۰دلاری رسید. اقتصاددان؛ به گزارش رویترز، از آنجا که داده‌های اقتصادی امیدوارکننده آمریکا و انتظارات برای افزایش قابل توجه تقاضای جهانی در سه

به دنبال انتشار داده‌های اقتصادی قوی آمریکا و امیدواری به افزایش تقاضا، که توانست بخشی از نگرانی‌های مربوط به عرضه بیشتر نفت ایران را جبران کند، قیمت برنت به یک قدمی کانال ۷۰دلاری رسید.

اقتصاددان؛ به گزارش رویترز، از آنجا که داده‌های اقتصادی امیدوارکننده آمریکا و انتظارات برای افزایش قابل توجه تقاضای جهانی در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱ توانست تا حدودی نگرانی‌های ناشی از افزایش عرضه بیشتر توسط ایران پس از لغو تحریم‌ها را جبران کند، قیمت نفت روز جمعه صعود کرد و برنت را به نزدیکی کانال ۷۰دلاری رساند.

معاملات آتی نفت خام برنت برای ماه جولای ۹سنت معادل ۰٫۱درصد افزایش، به ۶۹دلار و ۳۷سنت در هر بشکه رسید. در حالی که معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا نیز برای ماه جولای با ۵سنت معادل ۰٫۱درصد رشد، به قیمت ۶۶دلار و ۹۰سنت در هر بشکه مورد معامله قرار گرفت.

هووی لی، اقتصاددان در بانک OCBC سنگاپور، با اشاره به نمودارهای فنی اذعان داشت که قیمت‌ها به سطح مقاومت رسیده است. وی اذعان داشت: “۶۵ تا ۷۰دلار، همچنان باید منطقه حفظ قیمت نفت باشد، مگر اینکه دلیل بسیار مناسبی برای صعود آن به بالای کانال ۷۰دلار وجود داشته باشد.”

از آنجا که تحلیلگران انتظار دارند تقاضای جهانی نفت در سه ماهه سوم سال با سفرهای تابستانی در اروپا و ایالات متحده، به دنبال برنامه گسترده واکسیناسون کووید-۱۹، تقریبا به ۱۰۰میلیون بشکه در روز برسد، قراردادهای برنت و وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا در مسیر ثبت سود ۵ تا ۶درصدی هستند.

تحلیلگران ANZ در یادداشتی اظهار کردند: “در حال حاضر تقاضای بنزین در بسیاری از مناطق، از سطح سال ۲۰۱۹ نیز فراتر رفته است.” آنها در ادامه افزودند که این موضوع ممکن است تا حدی ضعف تقاضا در آسیا، که موج جدید ابتلا به کووید-۱۹ منجر به مصرف کمتر شده، را جبران کند.

همچنین داده‌های قوی اقتصادی از سوی ایالات متحده، بزرگترین اقتصاد و مصرف‌کننده نفت در جهان، باعث امیدواری شد. آمار مطالبات مزایای بیکاری جدید در آمریکا به کمترین میزان خود از اواسط مارس ۲۰۲۰ رسیده است.

منابع اوپک، روز سه‌شنبه در یک نشست اذعان داشتند که به منظور متعادل‌سازی انتظارات بهبود تقاضا در برابر افزایش احتمالی عرضه ایران، سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدان آن از جمله روسیه (اوپک پلاس)، احتمالا بر برنامه کاهش تدریجی محدودیت‌های عرضه خود پایبند باقی بمانند.

ایران و قدرت‌های جهانی از ماه آوریل در وین در حال مذاکره برای احیای توافق هسته‌ای تهران و واشنگتن، و برداشته شدن تحریم‌های ایران هستند.

تحلیلگران انتظار دارند ایران با لغو تحریم‌ها روزانه ۵۰۰هزار تا ۱٫۵میلیون بشکه نفت خام و میعانات وارد بازار کند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اقصاددان رسانه با مجوز برخط اخبار اقتصاد - فناوری - کسب و کار - اجتماعی و ....