جزییات نرخ تورم اقلام خوراکی در دیماه/ گروه سبزیجات با ۴.۲درصد کاهش در صدر
به گزارش اقتصاددان به نقل از ایرنا، مرکز آمار در پایان هر ماه نرخ تورم ۱۲ قلم از خوراکیها و آشامیدنیها را اعلام میکند. بررسی جداول آماری نشان میدهد که نرخ تورم ماهیانه خوراکیهای و آشامیدنیها ۰.۴ درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است. این در حالی است که نرخ تورم سالیانه خوراکیها و آشامیدنیها
به گزارش اقتصاددان به نقل از ایرنا، مرکز آمار در پایان هر ماه نرخ تورم ۱۲ قلم از خوراکیها و آشامیدنیها را اعلام میکند. بررسی جداول آماری نشان میدهد که نرخ تورم ماهیانه خوراکیهای و آشامیدنیها ۰.۴ درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است.
این در حالی است که نرخ تورم سالیانه خوراکیها و آشامیدنیها در دیماه ۵۲.۴ درصد است.
همچنین براساس جداول مراکز آمار، گوشت قرمز و گوشت ماکیان در دی ماه ۱.۹ درصد و گوشت قرمز و سفید و فرآوردههای آنها ۱.۵ درصد نسبت به آذرماه کاهش یافته است.
نرخ تورم میوه و خشکبار در دی ماه نسبت به آذرماه سه درصد افزایش قیمت داشت. قند، شکر و شیرینیها در این دوره ۰.۸ درصد، ماهیها و صدف داران و شیر، پنیر و تخم مرغ ۰.۸ درصد و روغنها و چربیها ۰.۲ درصد افزایش قیمت داشتند.
بیشترین افزایش قیمت در بین اقلام خوراکی مربوط به میوه و خشکبار بوده که در دیماه نسبت به ماه قبل سه درصد افزایش قیمت داشته است.
برچسب ها :اقلام خوراکی ، تورم ، مرکز آمار ایران ، نرخ تورم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰