منشاء ایجاد رانت،آثار و تبعات آن در اقتصاد ایران

نشست مجازی کانون دانش آموختگان اقتصاد اختصاصی اقتصاددان: در این جلسه که راس ساعت۱۷:۳۰ آغاز می شود، در میزگردی با حضور جناب آقای دکتر محمود جامساز و مدیریت سرکار خانم طاهره سراجی عضو هیت مدیره محترم کانون ، منشاء ایجاد رانت،آثار و تبعات آن در اقتصاد ایران، مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
نشست مجازی کانون دانش آموختگان اقتصاد
اختصاصی اقتصاددان: در این جلسه که راس ساعت۱۷:۳۰ آغاز می شود، در میزگردی با حضور جناب آقای دکتر محمود جامساز و مدیریت سرکار خانم طاهره سراجی عضو هیت مدیره محترم کانون ، منشاء ایجاد رانت،آثار و تبعات آن در اقتصاد ایران، مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
جلسه ماهانه کانون دانش آموختگان اقتصاد روز دوشنبه ۱۲ آبان ماه ۱۳۹۹ بصورت زنده از طریق اسکایپ پخش می شود
در این جلسه که راس ساعت۱۷:۳۰ آغاز می شود، در میزگردی با حضور جناب آقای دکتر محمود جامساز و مدیریت سرکار خانم طاهره سراجی عضو هیت مدیره محترم کانون ، منشاء ایجاد رانت،آثار و تبعات آن در اقتصاد ایران، مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. شرکت برای عموم علاقه مندان و رسانه های گروهی آزاد است.
آدرس اسکایپ :
https://join.skype.com/m9iCqtJHJLcg
ع
برچسب ها :اقتصاد ایران ، رانت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰