مجلس: تصویب طرح سهجانبهگرایی در صندوق تأمین اجتماعی

به گزارش اقتصاددان به نقل از فارس، علی ساری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون مجلس گفت: در جلسه امروز موضوع متناسبسازی حقوق بازنشستگان با حضور نمایندگان صندوقهای بازنشستگی کشوری، لشکری، روستایی و تأمین اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. وی افزود: در این جلسه نمایندگان صندوقهای
به گزارش اقتصاددان به نقل از فارس، علی ساری نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست امروز کمیسیون مجلس گفت: در جلسه امروز موضوع متناسبسازی حقوق بازنشستگان با حضور نمایندگان صندوقهای بازنشستگی کشوری، لشکری، روستایی و تأمین اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
وی افزود: در این جلسه نمایندگان صندوقهای بازنشستگی نظرات و درخواستهای خود را مطرح کردند و در نهایت جمعبندی بر این شد تا صندوقها پیشنهادات خود را به صورت مکتوب به کمیسیون ارائه کنند تا در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۹۹ در صحن علنی مجلس مطرح شود.
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در لایحه بودجه سال ۹۹ چهار هزار میلیارد تومان برای متناسبسازی حقوق بازنشستگان در نظر گرفته شده که تلاش کمیسیون اجتماعی بر این است این میزان به دو برابر یعنی ۸ هزار میلیارد تومان افزایش یابد.
ساری خاطرنشان کرد: در جلسه امروز همچنین طرحی تحت عنوان طرح سهجانبهگرایی در صندوق تأمین اجتماعی با حضور نمایندگان سازمان اداری و استخدامی و سازمان تأمین اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت و کلیات آن به تصویب اعضای کمیسیون رسید.
وی در پایان گفت: این طرح به دنبال یکسانسازی روابط کارگر، کارفرما، دولت در مسائل حقوقی مربوط به صندوق تأمین اجتماعی است و طبق این طرح کارگر، کارفرما و دولت در یک سطح قرار دارند.
برچسب ها :صندوق بازنشستگی ، صندوق تامین اجتماعی ، کمیسیون اجتماعی مجلس ، لایحه بودجه 99 ، مجلس شورای اسلامی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰