قیمتگذاری خودرو به سازمان حمایت منتقل نخواهد شد

یک مقام مسئول گفت: قیمتگذاری خودرو به سازمان حمایت منتقل نخواهد شد بلکه شورای رقابت براساس فرمول هیات تعیین قیمتها این کار را انجام خواهد داد. به گزارش اقتصاددان به نقل از اقتصاد آنلاین ؛ یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادآنلاین درباره وضعیت قیمتگذاری خودرو توضیح داد: با توجه به وضعیت ملتهب بازار
یک مقام مسئول گفت: قیمتگذاری خودرو به سازمان حمایت منتقل نخواهد شد بلکه شورای رقابت براساس فرمول هیات تعیین قیمتها این کار را انجام خواهد داد.
به گزارش اقتصاددان به نقل از اقتصاد آنلاین ؛ یک منبع آگاه در گفتوگو با خبرنگار اقتصادآنلاین درباره وضعیت قیمتگذاری خودرو توضیح داد: با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و نوسان شدید قیمتها، در یکی از جلسات کمیته خودرو مطرح شد که خودرو هم براساس فرمول هیات تعیین قیمتها، قیمتگذاری شود.
این مقام مسئول ادامه داد: این به معنای واگذاری مسئولیت قیمتگذاری به سازمان حمایت نیست و چنین موضوعی در جلسه کمیته خودرو مطرح نشده است، بلکه قرار شد تا شورای رقابت به منظور جلوگیری از ادامه وضعیت فعلی بازار خودرو، از طریق فرمول هیات تعیین، قیمتگذاری را انجام دهد.
به گفته او، این اقدام هم به نفع خودروسازان و هم بازار خواهد بود چراکه بر اساس این روش، تولید با زیان بالا همراه نخواهد بود و به این ترتیب تعداد عرضه نیز بیشتر شده و بازار به سمت تعادل خواهد رفت.
او تاکید کرد: انتقال مرجع قیمتگذاری از شورایرقابت به سازمان حمایت مصرفکننده و تولیدکننده در شرایط فعلی به نفع صنعت و بازار خودرو نیست و از طرفی ما تجربه چنین اتفاقی را اوایل امسال داشتهایم، بنابراین تا زمان بررسی طرح تحول صنعت خودرو در مجلس، ترجیح میدهیم که شورای رقابت با اصلاح روش قیمتگذاری به مسئولیت خود ادامه دهد.
/پ
برچسب ها :بازار خودرو ، تنظیم بازار ، خودرو ، خودروسازان ، سازمان حمایت ، صنعت خودرو ، قیمت گذاری خودرو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰